•  06-84128124
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binnen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Flash Rood 17 x 56 cm

Trapmat Flash Rood 17 x 56 cm

€ 5,99

€ 2,99

Anti-slip trapmattenWarme trapmat van een uitstekende kwaliteit. Voorzien van fraai gefestonneerde randafwerking, hoekprofiel en anti-slip rug. Heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Verkrijgbaar in 2 maten, waarvan de grootste maat is bestemd voor rechte trappen zonder bocht.


Deze aantrekkelijke, gemêleerde trapmatten geven uw trap een luxe uitstraling en zijn eenvoudig zelf te monteren. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Klik hier om per kleur een bestelling te kunnen doen.

€ 5,99

€ 2,99

- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Anti-slip trapmatten

Trapmat Flash Rood

De Trapmat Flash Rood is warm van kleur en gemaakt van uitstekende materialen. De hoge kwaliteit gaat goed samen met de fraai gefestonneerde randafwerking. Daarnaast zijn de trapmatten voorzien van een handig hoekprofiel en een anti-slip rug. U heeft de keuze uit verschillende maten en naast de Trapmat Flash Rood nog 3 andere kleuren. U kunt de trapmatten eenvoudig zelf monteren, zodat u een luxe uitstraling van uw trap creëert.

Trapmatten met goed comfort

De Trapmat Flash Rood biedt een uitstekend comfort, u kiest voor warme trapmatten die heerlijk zacht voelen aan uw voeten. De trapmatten zijn gemaakt van 100% polyamide, een hoogwaardig materiaal. De kleur is op een duurzame wijze aangebracht, zodat die lang mooi blijft en u zorgt voor een mooie aanwinst binnen uw interieur. De trapmatten dragen bij aan een prettig wooncomfort en zijn bovendien goed geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast kunt u rekenen op een handige anti-slip werking van de trapmatten, waardoor u met de Trapmat Flash Rood voorkomt dat u op de trap gaat schuiven.

Geluiddempende trapmat

De Trapmat Flash Rood is een geluiddempende mat, die bovendien geluid kan absorberen. Dat betekent dat er in eerste instantie minder geluid vrijkomt dankzij het gebruik van onze trapmatten. Vervolgens kunt u rekenen op een gedeeltelijke absorptie van het geluid, zodat anderen in de kamer of op een andere verdieping daar zo min mogelijk last van heeft wanneer u de trap gebruikt. Op die manier dragen de trapmatten sterk bij aan het wooncomfort van uzelf en dat van anderen.

Trapmat Flash Rood bestellen

Uiteraard kunt u de Trapmat Flash Rood eenvoudig online bestellen, wij gaan daar voor u meteen mee aan de slag. U heeft de keuze uit verschillende formaten, de grootste maat is geschikt voor rechte trappen. We zorgen standaard voor een 3cm liprand aan de trapmatten, waarmee u de mogelijkheid heeft de trapmat gemakkelijk goed te positioneren en bovendien ook de voorzijde van de traptrede te bedekken. U kunt de Trapmat Flash Rood trapmatten eenvoudig online bestellen. Wij zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres, zodat u er vlot mee aan de slag kunt en u de trap kunt voorzien van mooie halve maantjes. 

Warme trapmat van een uitstekende kwaliteit. Voorzien van fraai gefestonneerde randafwerking, hoekprofiel en anti-slip rug. Heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Verkrijgbaar in 2 maten, waarvan de grootste maat is bestemd voor rechte trappen zonder bocht.

Deze aantrekkelijke, gemêleerde trapmatten geven uw trap een luxe uitstraling en zijn eenvoudig zelf te monteren. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Klik hier om per kleur een bestelling te kunnen doen.

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 56 cm
Indicatie levertijd Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis!
Formaat kleine maat
Kleurgroep Rood/terra
Materiaaldetails 100% Polyamide, totaalgewicht ca. 2000 gr/m2. Voorzien van anti-slip rug.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Goed
Brandbestendig Goed
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...