•  06-84128124
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Livorno Purple 17 x 56 cm

Trapmat Livorno Purple 17 x 56 cm

€ 9,29

Houd u van een interieur met paarse accenten? Creëer met trapmat Livorno Purple een stijlvolle paarse trap!

Voor een warme, comfortabele trapmat is model Livorno uitermate geschikt. De paarse trapmaantjes zijn mooi afgewerkt met een festonneerrand. Vervaardigd van zeer sterk, slijtvast materiaal, goed geluiddempend en zacht aan de voeten. De trapmatten zijn voorzien van rand, zelfklevend tape en hebben goede antislip eigenschappen. De afmeting is exclusief omslagranden (3 cm).


Naast deze paarse trapmat ook in andere kleuren te verkrijgen.
Klik hier
om alle Livorno kleuren te bekijken.

€ 9,29
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmatten afmetingen

Trapmat Livorno Purple

De Trapmat Livorno Purple is een opvallende keuze, met een paarse tint die mooi aansluit op een verder stijlvol interieur. Heel landelijk of juist meer modern, u kunt er meerdere kanten mee op. In de hoogst mogelijke kwaliteit en voorzien van anti-slip, om de treden op een veilige manier op en af te gaan.

U maakt met deze trapmatten een warme en comfortabele keuze. Niet in de laatste plaats dankzij de gefestonneerde afwerking van het model. Eenvoudig online te bestellen in twee verschillende maten, voor een rechte trap of voor een trap met daarin een bocht.

Warme en comfortabele keuze

Op zoek naar een warme en comfortabele keuze voor op de trap? Dan is de Trapmat Livorno Purple uitstekend geschikt. De trapmatten voelen heerlijk zacht aan voor de voeten. En hebben een warme kleur, voor een mooie bijdrage aan de rest van het interieur.

Daarnaast kunt u rekenen op een sterk en slijtvast materiaal, zodat u daar jaren plezier van heeft. Een prettig idee, om de trap stiller op en af te kunnen gaan dankzij de geluiddempende werking van het materiaal.

Netjes gefestonneerde trapmatten

De trapmatten zijn netjes gefestonneerd en daardoor een heel mooie keuze. Netjes afgewerkt, in lijn met de rest van uw stijlvolle interieur en de mooie treden van de trap. Op die manier kiest u met de Trapmat Livorno Purple voor hoge kwaliteit, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt. Een goedkope keuze voor op de trap, beschikbaar in de maat waar u naar op zoek bent.

Trapmat Livorno Purple kopen

Gebruik de kleine Trapmat Livorno Purple op trappen met een bocht en gebruik het grotere formaat op rechte trappen. Of bekijk ook de andere kleuren (http://www.trapmatten-online.nl/catalogsearch/result/?q=livorno) uit deze serie, zodat u daar op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.

Wij maken het u graag gemakkelijk, dankzij directe verzending bij ons uit de eigen voorraad. Op die manier zorgen we ervoor dat u de Trapmat Livorno Purple snel in huis heeft. Om de trapmatten zelf aan te kunnen brengen op de trap, zodat u daar met veel plezier gebruik van kunt maken. 

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 56 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat kleine maat
Kleurgroep Blauw/paars
Materiaaldetails Totaalgewicht 2150 gr/m2. Voorzien van hoekstrips en zelfklevend.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Nee
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Nee
Slipbestendig Nee
Bezig met laden...