•  06-84128124
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 35,-
  • Vaak binen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Palermo Cobalt 17 x 56 cm

Trapmat Palermo Cobalt 17 x 56 cm

€ 9,95

Anti-slip trapmattenKobaltblauwe trapmat van een uitstekende kwaliteit. Voorzien van fraai gefestonneerde randafwerking, hoekprofiel en anti-slip rug. Heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Verkrijgbaar in 2 maten, waarvan de grootste maat is bestemd voor rechte trappen zonder bocht.


Deze aantrekkelijke, gemêleerde trapmatten geven uw trap een luxe uitstraling en zijn eenvoudig zelf te monteren. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Klik hier om per kleur een bestelling te kunnen doen.€ 9,95
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Zelfklevende trapmatten

Trapmat Palermo Cobalt

De Trapmat Palermo Cobalt kopen? Een mooie keuze van goede kwaliteit. Met een aantal heel prettige praktische eigenschappen, die het dagelijks gebruik sterk ten goede komen. U kunt bijvoorbeeld rekenen op een slijtvast geheel, waardoor er zelfs bij intensief gebruik nauwelijks gebruikssporen ontstaan. Dankzij de hoge kwaliteit, gecombineerd met een gefestonneerde afwerking. Verder zijn de maantjes op de trap natuurlijk voorzien van anti-slip, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Hoge kwaliteit en gefestonneerd

U kunt met de Trapmat Palermo Cobalt rekenen op hoge kwaliteit en een mooie afwerking. Het zijn twee elementen die de uitstraling bij u in het interieur sterk ten goede komen. Om de trap dezelfde mooie warme uitstraling te geven als de rest van het interieur. Heel modern of juist meer klassiek, dankzij de neutrale vormgeving kunt u er de beide kanten mee op. En kunt u bovendien rekenen op een veilige trap met een slijtvaste afwerking.

Anti-slip trapmaantjes

Die anti-slip werking van de trapmaantjes draagt enorm bij aan de kwaliteit daarvan. Terwijl u de Trapmat Palermo Cobalt online kunt kopen en u die vervolgens gewoon zelf kunt bevestigen. Dankzij de zelfklevende onderkant, waardoor het voldoende is om ze op de juiste plek te leggen en aan te drukken. Op die manier is het een goede en goedkope keuze, beschikbaar in twee verschillende afmetingen. Kies de kleine maat van de maantjes voor trappen met een bocht en het grotere formaat voor rechte trappen zonder de bocht.

Palermo Cobalt trapmat kopen

De Trapmat Palermo Cobalt kopen? Dat kan online, al vanaf 10 stuks. Direct bij ons uit de eigen voorraad, waardoor we daar meteen mee aan de slag kunnen. We zorgen er op die manier voor dat u gebruik kunt maken van matten met een mooie uitstraling. Goed van kwaliteit en toch heel voordelig verkrijgbaar. In twee verschillende maten, dus kijk goed naar de afmetingen die u nodig heeft om de trap op een mooie manier te kunnen bekleden.

 

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 56 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat kleine maat
Kleurgroep Blauw/paars
Materiaaldetails 100% Polyamide, totaalgewicht ca. 2000 gr/m2. Voorzien van anti-slip rug.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Goed
Brandbestendig Goed
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...