Je bent uitgekeken op die zwaar beschadigde trap: de vloerbedekking is kaal of bij een houten trap is het loopvlak afgesleten. Je kunt ervoor kiezen de trap te verven, maar door trapmaantjes te kopen sla je twee vliegen in één klap. Het traplopen geeft minder geluid en de trap ziet er weer als nieuw uit.

Traptredenwinkel.nl, voor al je trapbekleding 

De hele trap bekleden is een dure aangelegenheid, dus waarom geen trapmaantjes kopen? Je bespaart een heleboel geld: het materiaal van de vloerbedekking voor de trap én het leggen van de trapbekleding. Dit is een arbeidsintensief karwei en daar betaal je voor. Trapmaantjes kun je eenvoudig zelf leggen.

 

Trapmaantjes zijn te koop in meubelzaken, maar ook in veel andere (woon)winkels. Zelfs via het internet kun je trapmaantjes kopen. Het kant-en-klaar pakket wordt dan thuis afgeleverd en je kunt aan de slag.

 

Wanneer je trapmaantjes gaat kopen is het verstandig ruim in te kopen. Neem enkele trapmaantjes meer dan je traptreden hebt: Wanneer er een keer wordt geknoeid op de trap dan kun je het zelf eenvoudig oplossen met de reserve trapmaantjes die je nog hebt. Dit hoeft alleen als er wordt geknoeid met een bepaalde stof die moeilijk te verwijderen is. De meeste trapmaantjes kun je namelijk erg goed reinigen (de James vlekkenspray komt in 90% van de gevallen als beste uit de bus).

 

Een trap wordt in het algemeen intensief gebruikt, koop daarom trapmaantjes van een goede kwaliteit. Trapmaantjes moeten degelijk zijn. Laat je adviseren zoals bij vloerbedekking: licht gebruik of zwaar gebruik zoals in een kantoor.

 

Trapmaantjes kopen hoeft niet tijdrovend te zijn. Ook het bevestigen is niet moeilijk.
Je krijgt er wel een mooie nieuwe trap voor in de plaats!