Trapbekleding met oosterse allure

De uitzonderlijk hoge kwaliteit van Tretford trapmatten maakt deze luxe trapbekleding onderscheidend in de markt. Voor diegenen die op zoek zijn naar een bijzondere, luxe manier van verfraaiing van de trap, heeft Tretford een prachtige collectie in de markt gebracht: de Mongolië Serie.Tretford tapijt voor trapbekledingKasjmier geitenhaar is grondstof voor trapbekleding

Doel van de onderneming is om zoveel mogelijk producten met natuurlijke en gerecyclede materialen te vervaardigen, die op hun beurt na gebruik weer gerecycled in de grondstoffenkringloop opgenomen kunnen worden. Om die reden verwerkt Tretford al jarenlang het robuuste kasjmiergeitenhaar in zijn trapmatten. Het succes van dit trapbekleding tapijt komt dan ook voort uit het harmonieuze samenspel van elkaar versterkende materialen. Dit komt o.a. tot uiting in briljante kleuren en een duurzame productstructuur.

 

Bewezen verbetering woonklimaat

Voor welke kleur u ook kiest, Tretford trapmatten zien er altijd goed uit en zorgen voor een aangename woonomgeving. Het natuurlijke materiaal neemt vocht uit de lucht op en geeft deze ook weer af, zodat het bijdraagt aan een evenwichtig binnenklimaat. Naast anti-allergene eigenschappen bieden Tretford trapmatten ook veiligheid en voorkomen uitglijders op de trap. De unieke extra foam onderlaag zorgt voor comfortabele vering bij het traplopen.

 

Trap design naar eigen smaak

De Tretford Mongolië trapmatten zijn per stuk leverbaar, wat de mogelijkheid biedt verschillende kleuren op een trap toe te passen! Het combineren van 2 ton-sur-ton trapmat kleuren of een combinatie van kleurgebruik op de traptreden biedt talloze mogelijkheden voor een trap naar eigen stijl.

 

Gedegen en betrouwbare trapbekleding

De zo typerede Tretford kwaliteit is gecertificeerd door alle bekende keurmerken. Het feit dat het gebruikte materiaal is goedgekeurd door zowel het Duitse TFI als GUI-Lab en daarnaast ook het GUT-keurmerk draagt, geeft consumenten de zekerheid van een duidelijke meerwaarde.
De gerenommeerde karpetwebwinkel MijnKarpet.nl biedt de exclusieve Tretford Mongolië serie nu online aan, waarbij men de mogelijkheid heeft gratis kleurstalen van de trapmatkleuren te ontvangen.