0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Berlin lichtbeige

Trapmat Berlin lichtbeige

€ 2,95

€ 1,95

SUPER AANBOD


Slijtvaste, zelfklevende trapmatten van 100% polypropylene. 1280 gr/m2. 
Universele maat - past op iedere trap.

€ 2,95

€ 1,95

- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Berlin Lichtbeige

Wilt u de Trapmat Berlin Lichtbeige bestellen? Het is een geluiddempende mat, die er onder andere voor zorgt dat u minder last heeft van anderen die de trap op of af lopen. Bovendien neemt het materiaal vuil en vocht goed af, zodat u daar minder mee te maken heeft in uw woning. Verder kunt u de Trapmat Berlin Lichtbeige eenvoudig schoonhouden, door deze regelmatig te stofzuigen en zo nu en dan met een zachte borstel of vochtige doek te reinigen.

Slijtvaste trapmat van 100% polypropylene

U maakt met de Trapmat Berlin Lichtbeige gebruik van een slijtvast materiaal. Het gaat om 100% polypropylene, een materiaal dat hier zeer goed voor geschikt is. Dankzij de universele maat kunt u er op iedere trap goed mee uit de voeten, u hoeft de trapmaantjes niet meer op maat te maken. Het gewicht van 1.280 gram per vierkante meter zorgt voor een degelijke kwaliteit. De Trapmat Berlin Lichtbeige heeft een breedte van 55cm en is 17cm lang, exclusief de liprand van 3cm.

Goede bescherming voor de gelakte trap

U zorgt met de Trapmat Berlin Lichtbeige onder andere voor een goede bescherming van uw gelakte trap, zodat u die ook op de lange termijn mooi kunt houden. Daarnaast zorgt de lichtbeige kleur van de trapmat bovendien voor een stijlvolle afwerking van de trap. De Trapmat Berlin Lichtbeige past binnen zowel een modern als een meer klassiek interieur, u kunt er verschillende kanten mee op. Bestelt u de Trapmat Berlin Lichtbeige online? Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling, zodat u daar vervolgens zo snel mogelijk de beschikking over heeft.

Slijtvaste trapmat Trapmat Berlin Lichtbeige bestellen

Uiteraard kunt u de Trapmat Berlin Lichtbeige eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven hoeveel van de matten u nodig heeft. U betaalt slechts een paar euro per trapmat, die u vanaf 10 stuks bij ons kunt bestellen. We zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres, zodat u daar direct mee aan de slag kunt. Bestelt u de Trapmat Berlin Lichtbeige voor 13:00 uur? Dan heeft u die waarschijnlijk morgen al in huis, zodat u de trap op een nette manier af kunt werken met deze trapmaantjes.reserve) te bestellen.

Aanvullende Informatie
Indicatie levertijd Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis!
Formaat Nee
Kleurgroep Bruin/beige
Materiaaldetails 1280 gr/m2
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Geschikt voor vloerverwarming Nee
Asbestendig Nee
Brandbestendig Nee
Anti-statisch Ja
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Nee
Vlekbestendig Nee
Zwenkwielbestendig Nee
Bezig met laden...