•  App ons
  • Gratis verzending binnen 24 uur*
  • Trapmatten al vanaf € 1.49
  • Grootste assortiment van Nederland!
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Paris Anthracite 25 x 65 cm

Trapmat Paris Anthracite 25 x 65 cm

€ 6,79

Voor een warme, comfortabele uitstraling van uw trap zijn trapmatten uitermate geschikt. Onze trapmatten zijn vervaardigd van zeer sterk slijtvast materiaal, geluiddempend en zacht aan de voeten. De trapmatten zijn voorzien van een gefestoneerde rand, zelfklevend tape, hebben goede antislip eigenschappen en beschermen uw trap tegen beschadigingen. De afmeting is exclusief omslagranden (ca. 3 cm).


Wij adviseren u om tenminste 1 trapmat extra (als reserve) te bestellen.

- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Paris Anthracite

De Trapmat Paris Anthracite kopen? Een mooie keuze voor goede kwaliteit. Dankzij het gebruik van een hoogwaardig materiaal, bijvoorbeeld in combinatie met de anti-slip laag. Die voorkomt uitglijden en maakt het gemakkelijk om veilig de trap op en af te gaan.

Ook de gefestonneerde afwerking van de matten draagt daar aan bij, specifiek voor de randen. Comfortabel en heel decoratief, voor een fijne combinatie van twee eigenschappen die bijdragen aan het prettige gebruik hiervan.

Met hoekstrips en zelfklevend

De Trapmat Paris Anthracite is voorzien van hoekstrips en is bovendien zelfklevend. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van een compleet pakket voor het trapmaantje. Die u eenvoudig zelf kunt monteren, waardoor u daar geen dure specialist voor nodig heeft.

Het trapmaantje is een decoratieve en comfortabele keuze, die past binnen zowel een klassiek als een meer modern interieur. Vooral een goede keuze, waar u jarenlang plezier van zal hebben dankzij de goede kwaliteit en uitstekende duurzaamheid van het materiaal.

Trapmaantje: zelf te monteren

Het trapmaantje kunt u gewoon zelf aanbrengen, want de montage daarvan is eenvoudig. Het is voldoende om de Trapmat Paris Anthracite op z’n plaats te leggen op de treden, nadat u online de juiste maat besteld heeft. Vervolgens is het voldoende om de trapmat stevig aan te drukken, bijvoorbeeld door er een aantal keren overheen te lopen.

Bekijk de twee verschillende maten waarin u de Trapmat Paris Anthracite kunt kopen. Voor rechte trappen in een grotere maat of iets kleiner voor trappen met een bocht. En standaard voorzien van een 3m liprand, om ook de voorkant netjes af te kunnen werken.

Trapmat Paris Anthracite kopen

Wilt u een Trapmat Paris Anthracite kopen? Dat kan online, bij ons uit de eigen voorraad. Net als hetzelfde trapmaantje in een paar andere kleuren, zodat u daar online op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Wij maken de verzending snel in orde, zodat u de Trapmat Paris Anthracite snel in huis heeft.

Aanvullende Informatie
Variant Id 25 x 65 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat 25 x 65 cm
Kleurgroep Zwart/grijs
Materiaaldetails Totaalgewicht 1150 gr/m2. Voorzien van hoekstrips en zelfklevend.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...