•  App ons
  • Gratis verzending binnen 24 uur*
  • Trapmatten al vanaf € 1.49
  • Grootste assortiment van Nederland!
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Paris Sand 25 x 65 cm

Trapmat Paris Sand 25 x 65 cm

€ 6,79

Voor een warme, comfortabele uitstraling van uw trap zijn trapmatten uitermate geschikt. Onze trapmatten zijn vervaardigd van zeer sterk slijtvast materiaal, geluiddempend en zacht aan de voeten. De trapmatten zijn voorzien van een gefestoneerde rand, zelfklevend tape, hebben goede antislip eigenschappen en beschermen uw trap tegen beschadigingen. De afmeting is exclusief omslagranden (ca. 3 cm).


Wij adviseren u om tenminste 1 trapmat extra (als reserve) te bestellen.

- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Paris Sand

De Trapmat Paris Sand is voorzien van een handige anti-slip laag en een gefestonneerde afwerking. Twee eigenschappen die zorgen voor een veilig gebruik en een mooie afwerking. Om de trap te stijlen en er daarmee voor te zorgen dat die mooi past bij de rest van het interieur. En wilt u de trapmat kopen? Dat kan eenvoudig online, op basis van de 2 verschillende maten die er beschikbaar zijn.

Trapmat met anti-slip

De Trapmat Paris Sand heeft een anti-slip laag.Het grote voordeel daarvan is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. De afwerking voor de trap zorgt voor meer veiligheid, waardoor ook kinderen en ouderen er zonder problemen gebruik van kunnen maken.

Bovendien kunt u rekenen op een zeer sterk en slijtvast materiaal. Dat bovendien geluiddempend werkt en zacht is aan de voeten. Een aantal belangrijke voordelen, die er samen voor zorgen dat de trapmatten een uitstekende keuze vormen.

Gefestonneerde afwerking

De gefestonneerde afwerking van de Trapmat Paris Sand zorgt voor een nette uitstraling van het geheel. Die past bij een klassiek of een meer modern interieur, zodat u er verschillende kanten mee op kunt. En verkrijgbaar in twee verschillende maten, te weten 17 x 56 cm en 25 x 65 cm. In de beide maten met een 3cm liprand, om ook de voorkant van de trap netjes af te werken. Het is op die manier een mooie keuze in hoge kwaliteit.

Trapmat Paris Sand kopen

Wilt u de Trapmat Paris Sand kopen? Dat kan eenvoudig online. Bestel deze kleur door de juiste maat te kiezen of bekijk ook de andere kleuren die er beschikbaar zijn.

Eenvoudig online te bestellen en op die manier een goede keuze om de trap mooi af te werken. En heeft u vragen over deze trapmat of een van de andere modellen? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Aanvullende Informatie
Variant Id 25 x 65 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat 25 x 65 cm
Kleurgroep Bruin/beige, Wit naturel
Materiaaldetails Totaalgewicht 1150 gr/m2. Voorzien van hoekstrips en zelfklevend.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...