•  App ons
  • Gratis verzending binnen 24 uur*
  • Trapmatten al vanaf € 1.49
  • Grootste assortiment van Nederland!
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Sisal Tweed 25 x 65 cm

Trapmat Sisal Tweed 25 x 65 cm

€ 10,49

Voor een warme, comfortabele uitstraling van uw trap zijn trapmatten uitermate geschikt. Onze trapmatten zijn vervaardigd van zeer sterk slijtvast materiaal, geluiddempend en zacht aan de voeten. De trapmatten zijn voorzien van een gefestoneerde rand, zelfklevend tape, hebben goede antislip eigenschappen en beschermen uw trap tegen beschadigingen. De afmeting is exclusief omslagranden (ca. 3 cm).


Wij adviseren u om tenminste 1 trapmat extra (als reserve) te bestellen.

- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Sisal Tweed

De Trapmat Sisal Tweed is gemaakt van 100% natuurlijke materialen, het vormt daarmee een uitstekende keuze voor bij u op de trap. Zoekt u naar een mogelijkheid om een fraai accent aan te brengen, door middel van trapmaantjes van goede kwaliteit? U maakt hiermee een goede keuze, het is een sterke trapmat die bovendien een vuilwerende afwerking kent. Uiteraard kunt u de Trapmat Sisal Tweed eenvoudig online bestellen, wij gaan hier direct mee aan de slag zodat u er zo snel mogelijk de beschikking over heeft.

Sterke trapmat met vuilwerende afwerking

De Trapmat Sisal Tweed is gemaakt van een zeer sterk materiaal, waardoor u kunt rekenen op een slijtvaste toepassing. Het onderhoud zit eenvoudig in elkaar, het is voldoende om de trap regelmatig te stofzuigen. Is er sprake van een vlek? U kunt een doek in lauw water drenken, om deze eenvoudig te verwijderen. Dep de trapmat altijd lichtjes droog en voorkom wrijven, op die manier kunt u de Trapmat Sisal Tweed zo lang mogelijk mooi houden. Dankzij de vuilwerende werking van het materiaal zal u merken dat het vuil er niet in kan trekken, waardoor het zich gemakkelijk laat verwijderen.

Trapmat om uitglijden te voorkomen

U zorgt er met de Trapmat Sisal Tweed onder andere voor dat u uitglijden kunt voorkomen. Merkt u dat de traptreden glad kunnen zijn en hebben ook anderen daar last van? De Trapmat Sisal Tweed is aan de onderkant voorzien van een handige zelfklevende laag, waardoor u die eenvoudig aan kunt brengen. Het is voldoende om de trapmat op de juiste plaats te leggen en deze goed aan te drukken. Iedere keer dat u er overheen loopt komt de Trapmat Sisal Tweed als het ware beter vast te liggen, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende bescherming tegen uitglijden op de trap.

Online Trapmat Sisal Tweed bestellen

U kunt de Trapmat Sisal Tweed eenvoudig online bestellen, gewoon eenvoudig en per stuk. Bestelt u de Trapmat Sisal Tweed voor 17:00 uur en op werkdagen? Dan gaan we direct met uw order aan de slag, zodat u er morgen al de beschikking over heeft.

Aanvullende Informatie
Variant Id 25 x 65 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat 25 x 65 cm
Kleurgroep Wit naturel
Materiaaldetails Totaalgewicht 2500 gr/m2. Voorzien van hoekstrips en zelfklevend.
Materiaal Sisal
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Nee
Bezig met laden...