•  06-84128124
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 35,-
  • Vaak binen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Flash Paars 17 x 56 cm

Trapmat Flash Paars 17 x 56 cm

€ 4,89

Anti-slip trapmattenWarme trapmat van een uitstekende kwaliteit. Voorzien van fraai gefestonneerde randafwerking, hoekprofiel en anti-slip rug. Heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Verkrijgbaar in 2 maten, waarvan de grootste maat is bestemd voor rechte trappen zonder bocht.


Deze aantrekkelijke, gemêleerde trapmatten geven uw trap een luxe uitstraling en zijn eenvoudig zelf te monteren. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Klik hier om per kleur een bestelling te kunnen doen.

€ 4,89
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Anti-slip trapmatten

Trapmat Flash Paars

Wilt u een Trapmat Flash Paars bestellen? Het is een warme trapmat van uitstekende kwaliteit, die zowel binnen een klassiek als meer modern interieur van belangrijke meerwaarde kan zijn. De trapmatten zijn voorzien van een fraai gefestonneerde randafwerking, een hoekprofiel en een anti-slip rug. Die elementen zorgen er samen voor dat u kunt rekenen op hoogwaardige trapmatten. De Trapmat Flash Paars is tevens in 3 andere mooie kleuren beschikbaar.

Geluidsabsorberende trapmatten

U maakt met de Trapmat Flash Paars trapmatten gebruik van geluidsabsorberende halve maantjes, die bovendien zorgen voor een geluiddempende werking. Dat betekent dat er in eerste instantie minder geluid vrijkomt wanneer u de trap gebruikt, geluid dat bovendien wordt geabsorbeerd door de Trapmat Flash Paars. Anderen in uw omgeving hebben veel minder last van het geluid tijdens het gebruik van de trap, zodat de trapmatten op een belangrijke manier bijdragen aan uw wooncomfort en dat van de mensen om u heen.

Comfortabele trapmat

U kiest met de Trapmat Flash Paars voor een comfortabele trapmat, die bovendien goed geschikt is voor intensief gebruik. U kunt daar zonder problemen thuis of in een zakelijke omgeving gebruik van maken, het gaat om kleurechte materialen die een uitstekende duurzaamheid bieden. U kunt bovendien rekenen op een mooie luxe uitstraling van de trap, die dankzij de antistatische werking goed vrij blijft van stof en andere vormen van vuil. De Trapmat Flash Paars trapmatten beschikken wat dat betreft over een aantal belangrijke functionele eigenschappen, die goed combineren met de luxe uitstraling van het hoogwaardige polyamide.

Trapmat Flash Paars bestellen

Wilt u de paarse trapmatten bestellen? U kunt de Trapmat Flash Paars eenvoudig online bestellen, u heeft de keuze uit verschillende afmetingen. Houd er rekening mee dat het grootste formaat geschikt is voor rechte trappen. We voorzien de trapmatten standaard van een 3cm liprand, dat geldt zowel voor de Trapmat Flash Paars als voor de andere uitvoeringen die er beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat u ook de voorzijde van de traptrede netjes af kunt werken. U kunt de Trapmat Flash Paars direct online bestellen, wij zorgen ervoor dat u de trapmatten zo snel mogelijk in huis heeft. 

Warme trapmat van een uitstekende kwaliteit. Voorzien van fraai gefestonneerde randafwerking, hoekprofiel en anti-slip rug. Heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Verkrijgbaar in 2 maten, waarvan de grootste maat is bestemd voor rechte trappen zonder bocht.

Deze aantrekkelijke, gemêleerde trapmatten geven uw trap een luxe uitstraling en zijn eenvoudig zelf te monteren. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Klik hier om per kleur een bestelling te kunnen doen.

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 56 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat kleine maat
Kleurgroep Blauw/paars
Materiaaldetails 100% Polyamide, totaalgewicht ca. 2000 gr/m2. Voorzien van anti-slip rug.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Goed
Brandbestendig Goed
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...