•  App ons
  • Gratis verzending binnen 24 uur*
  • Trapmatten al vanaf € 1.49
  • Grootste assortiment van Nederland!
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Imola Red 17 x 55 cm

Trapmat Imola Red 17 x 55 cm

€ 6,49

Voor een warme, comfortabele uitstraling van uw trap zijn trapmatten uitermate geschikt. Onze trapmatten zijn vervaardigd van zeer sterk slijtvast materiaal, geluiddempend en zacht aan de voeten. De trapmatten zijn voorzien van een gefestoneerde rand, zelfklevend tape, hebben goede antislip eigenschappen en beschermen uw trap tegen beschadigingen. De afmeting is exclusief omslagranden (ca. 3 cm).


Wij adviseren u om tenminste 1 trapmat extra (als reserve) te bestellen.

- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Imola Red

De Trapmat Imola Red is uitgevoerd in fijne bouclé, voor een hoge kwaliteit trapmat waar u op duurzame wijze gebruik van kunt maken. De trapmat is zelfklevend uitstekend bestand tegen vocht. Bovendien gaat het om een anti-statisch materiaal, zodat de trapmatten de veiligheid eenvoudig helpen te vergroten. U kunt rekenen op een goede grip, naast de Trapmat Imola Red zijn er nog 4 andere kleuren beschikbaar.

Antistatische trapmatten

U maakt met de trapmat Imola Red gebruik van onze antistatische trapmatten. Dat betekent dat u zo min mogelijk last heeft van stof en ander vuil, de trapmat blijft goed schoon en draagt daarmee automatisch bij aan de veiligheid. Ook de anti-slip werking draagt hier op een belangrijke wijze aan bij, we zorgen er met onze trapmatten graag voor dat u zonder problemen de trap op en af kunt gaan. U kunt de halve maantjes in twee maten bestellen, altijd in combinatie met een 3cm liprand om deze aan te kunnen brengen.

Rode trapmat

U maakt met de Trapmat Imola Red gebruik van een rood exemplaar, een kleur die past binnen een groot aantal verschillende interieurs. Maakt u gebruik van veelal klassieke kleuren of wilt u er juist voor zorgen dat er een modern interieur ontstaat? Dankzij de mooie rode kleur van de Trapmat Imola Red kunt u er in de beide gevallen gebruik van maken.

Zelfklevende trapmat

Het gaat om zelfklevende trapmatten, waardoor u de trapmat Imola Red gemakkelijk zelf kunt aanbrengen. U zorgt op die manier voor een nette afwerking van de trap, die bovendien bijdraagt aan de bescherming van de materialen en uw eigen veiligheid op de trap. Zodra u de trapmat Imola Red online besteld gaan er direct voor u mee aan de slag. 

 

 

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 55 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat 17 x 55 cm
Kleurgroep Rood/terra
Materiaaldetails Voorzien van anti-slip rug, zelfklevend.
Materiaal Nee
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...