•  06-84128124
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binnen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Costa grijs 21 x 64 cm

Trapmat Costa grijs 21 x 64 cm

€ 5,99

Antislip trapmatten


Onze voordelige Costa trapmatten zijn leverbaar in 4 kleuren en bieden wij aan voor een vaste lage prijs. De trapmaantjes zijn zelfklevend en daardoor eenvoudig zelf te plaatsen op uw trap. 

Indien nodig kunt u deze trapmatten zelf op maat knippen/snijden.€ 5,99
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Costa Staalgrijs

De Trapmat Costa Staalgrijs zorgt voor een uitstekende antislip voorziening op de trap. Wilt u voorkomen dat er iemand uitglijdt, terwijl u aan de andere kant toch voor een nette uitstraling kunt zorgen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de Trapmat Costa Staalgrijs. U kunt rekenen op een hoogwaardig materiaal, dat u dankzij de zelfklevende onderkant eenvoudig kunt aanbrengen. Het bekleden van een trap was met de Trapmat Costa Staalgrijs nog nooit zo gemakkelijk, al geven we u natuurlijk graag nog een aantal handige tips mee.

Trapmat op maat maken

De Trapmat Costa Staalgrijs heeft een extra groot formaat, het gaat om een breedte van 64cm en een diepte van 21cm, nog los van de 3cm liprand. Het voordeel hiervan is dat u de Trapmat Costa Staalgrijs eenvoudig zelf op maat kunt maken. Wilt u een groot deel van de traptreden bekleden, of aan de andere kant juist zorgen voor meer subtiele trapmaantjes op de trap? U heeft de volledige vrijheid. U kunt de Trapmat Costa Staalgrijs vanaf 10 stuks bestellen, waarmee u zorgt voor de bekleding van één of meerdere trappen in huis.

Zelfklevende trapmatten in Staalgrijs

De Trapmat Costa Staalgrijs zijn zelfklevend, waardoor u die heel eenvoudig aan kunt brengen. U hoeft hiervoor geen gebruik te maken van aparte lijm, het is voldoende om de trapmat aan te brengen op de plaats waar u die graag wilt hebben. Dit zorgt ervoor dat u hier goed zelf mee aan de slag kunt, bijvoorbeeld vanwege de antislip werking, of om te voorkomen dat er schade aan het lakwerk van de trap ontstaat. De Trapmat Costa Staalgrijs heeft een mooie kleur en past binnen zowel moderne als meer klassieke interieurs. Houd er rekening mee dat de trapmatten uitsluitend voor het gebruik binnenshuis geschikt zijn.

Online Trapmat Costa Staalgrijs bestellen

U kunt online eenvoudig de Trapmat Costa Staalgrijs bestellen, wij gaan zo snel mogelijk met uw order aan de slag. We hanteren een eigen voorraad, waardoor we vlot voor de bezorging kunnen zorgen. Bestelt u de trapmatten vandaag voor 13:00 uur? Dan is de kans dat u er morgen al meteen mee aan de slag kunt. Op die manier zorgen we er met de Trapmat Costa Staalgrijs graag voor dat u de trap kunt bekleden, om uitglijden te voorkomen en aan de andere kant wel voor een mooie uitstraling te zorgen.

Aanvullende Informatie
Variant Id 21 x 64 cm
Indicatie levertijd Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis!
Formaat costa
Kleurgroep Zwart/grijs
Materiaaldetails Totaal gewicht: +/- 2.025 gr/m2. Montage d.m.v. meegeleverd dubbelzijdige tape (zelfklevend). Latex anti-slip rug.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...