•  06-84128124
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 35,-
  • Vaak binen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Flash Antraciet 17 x 56 cm

Trapmat Flash Antraciet 17 x 56 cm

€ 4,89

Anti-slip trapmattenWarme trapmat van een uitstekende kwaliteit. Voorzien van fraai gefestonneerde randafwerking, hoekprofiel en anti-slip rug. Heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Verkrijgbaar in 2 maten, waarvan de grootste maat is bestemd voor rechte trappen zonder bocht.


Deze aantrekkelijke, gemêleerde trapmatten geven uw trap een luxe uitstraling en zijn eenvoudig zelf te monteren. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Klik hier om per kleur een bestelling te kunnen doen.

€ 4,89
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Anti-slip trapmatten

Trapmat Flash Antraciet

De Trapmat Flash Antraciet is goed van kwaliteit en heeft een mooie neutrale kleur, waar u binnen verschillende interieurs goed gebruik van kunt maken. U kunt rekenen op hoogwaardige polyamide voor de halve maantjes, voorzien van een fraai gefestonneerde randafwerking, een hoekprofiel en een anti-slip rug. Naast de Trapmat Flash Antraciet kunt u nog 3 andere kleuren binnen deze serie bestellen, zodat u de trapmatten af kunt stemmen op de overige kleuren binnen uw interieur.

Brandbestendige trapmatten

De Trapmat Flash Antraciet is onder andere goed bestand tegen brand, net als tegen vocht. Dat betekent dat u er met de trapmatten niet alleen voor zorgt dat u het comfort in huis kunt vergroten, u zorgt er daarnaast voor dat de matten kunnen bijdragen aan de veiligheid. Dankzij de brandbestendigheid van de Trapmat Flash Antraciet voorkomt u een snelle verspreiding van het vuur. In eerste instantie dragen de trapmatten vooral bij aan het wooncomfort en de uitstraling van uw trap, bijvoorbeeld dankzij de geluiddempende werking en de mooie kleur die dankzij de hoogwaardige afwerking lang goed blijft.

Trapmat voor intensief gebruik

De trapmatten bij ons uit de webshop zijn goed geschikt voor intensief gebruik. Loopt u de trap dagelijks meerdere keren op en neer of wilt u er in een zakelijke omgeving gebruik van maken? De Trapmat Flash Antraciet is daar uitstekend voor geschikt, u zorgt er daarmee eenvoudig voor dat u een duurzaam product op de trap kunt plaatsen. Verder zijn de trapmatten voorzien van een antistatische afwerking en bieden ze een anti-slip werking vanaf de onderzijde, zodat u daar op een zeer functionele wijze gebruik van kunt maken.

Trapmat Flash Antraciet bestellen

Wilt u de Trapmat Flash Antraciet bestellen? U heeft de keuze uit verschillende formaten, waar u online een keuze uit kunt maken. Het grootste formaat trapmat kunt u gebruiken op rechte trappen. Alle trapmatten zijn voorzien van een 3cm liprand, waarmee u ervoor zorgt dat ook de voorzijde van de traptrede netjes wordt afgedekt. U kunt de Trapmat Flash Antraciet trapmatten eenvoudig online bestellen, wij gaan er meteen voor u mee aan de slag zodat u deze snel van ons ontvangt en u zelf aan de slag kunt.

Warme trapmat van een uitstekende kwaliteit. Voorzien van fraai gefestonneerde randafwerking, hoekprofiel en anti-slip rug. Heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Verkrijgbaar in 2 maten, waarvan de grootste maat is bestemd voor rechte trappen zonder bocht.

Deze aantrekkelijke, gemêleerde trapmatten geven uw trap een luxe uitstraling en zijn eenvoudig zelf te monteren. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Klik hier om per kleur een bestelling te kunnen doen.

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 56 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat kleine maat
Kleurgroep Zwart/grijs
Materiaaldetails 100% Polyamide, totaalgewicht ca. 2000 gr/m2. Voorzien van anti-slip rug.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Goed
Brandbestendig Goed
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...