•  06-85750203
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binnen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Imola Antraciet 25 x 65 cm

Trapmat Imola Antraciet 25 x 65 cm

€ 6,99

Antraciet anti-slip trapmatten in fijne bouclé. Zelfklevend en vervaardigd van het zeer sterke polypropyleen. Goed vochtbestendig en antistatisch. Biedt een goede grip op de trap. Verkrijgbaar in 5 kleurvariaties.


Bekijk alle kleuren van trapmat Imola.



€ 6,99
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Imola Antraciet

Wilt u de Trapmat Imola Antraciet bestellen? Het is een hoogwaardige trapmat, die we binnen enkele werkdagen aan u kunnen leveren. De anti-slip trapmat is gemaakt van sterk polypropyleen, uitgevoerd in fijne bouclé. U kunt rekenen op hoge kwaliteit, terwijl u de zelfklevende Trapmat Imola Antraciet aan de andere kant voor een scherpe prijs kunt aanschaffen. Onze trapmatten zijn goed vochtbestendig en bovendien antistatisch. U kunt naast de Trapmat Imola Antraciet nog 4 andere mooie kleuren bestellen.

Geluidsabsorberende trapmatten

U kiest met de Trapmat Imola Antraciet voor onze geluidsabsorberende trapmatten. Dit betekent dat de trapmatten het geluid dat vrijkomt absorberen, zodat u daar in de rest van de kamer of op een andere verdieping minder last van heeft. Daarnaast zit er een geluiddempende werking in het materiaal, waardoor de trapmatten sowieso al voorkomen dat er teveel geluid vrijkomt. De Trapmat Imola Antraciet draagt daarmee bij aan het leefcomfort van zowel u als de anderen.

Antraciet trapmat

U kiest met de Trapmat Imola Antraciet voor een mooie antraciete kleur. Het gaat om donkergrijs, tegen het zwarte aan. Dat betekent dat u de trapmatten in deze kleur kunt inpassen binnen zowel moderne als meer klassieke interieurs, u kunt er verschillende kanten mee op. Dankzij de anti-slip werking van de Trapmat Imola Antraciet kunt u veilig de trap op en af, ook wanneer u al wat ouder bent en het evenwicht u wel eens in de steek dreigt te laten.

Online trapmat bestellen

U kunt de Trapmat Imola Antraciet eenvoudig online bestellen, net als de andere trapmatten die er beschikbaar zijn. Wij gaan direct met uw bestelling aan de slag, onafhankelijk van de afmeting die u wenst te bestellen. De Trapmat Imola Antraciet is standaard voorzien van een 3cm liprand. We zorgen er daarmee voor dat u de trapmatten gemakkelijk op de juiste wijze aan kunt brengen, zodat u optimaal profijt heeft van de halve maantjes op de traptreden.

Bekijk alle kleuren van trapmat Imola.


Aanvullende Informatie
Variant Id 25 x 65 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat grote maat
Kleurgroep Zwart/grijs
Materiaaldetails Voorzien van anti-slip rug, zelfklevend.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...