•  App ons
  • Gratis verzending binnen 24 uur*
  • Trapmatten al vanaf € 1.49
  • Grootste assortiment van Nederland!
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Imola Antraciet 17 x 55 cm

Trapmat Imola Antraciet 17 x 55 cm

€ 6,49

Voor een warme, comfortabele uitstraling van uw trap zijn trapmatten uitermate geschikt. Onze trapmatten zijn vervaardigd van zeer sterk slijtvast materiaal, geluiddempend en zacht aan de voeten. De trapmatten zijn voorzien van een gefestoneerde rand, zelfklevend tape, hebben goede antislip eigenschappen en beschermen uw trap tegen beschadigingen. De afmeting is exclusief omslagranden (ca. 3 cm).


Wij adviseren u om tenminste 1 trapmat extra (als reserve) te bestellen.

- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Imola Antraciet

Wilt u de Trapmat Imola Antraciet bestellen? Het is een hoogwaardige trapmat, die we binnen enkele werkdagen aan u kunnen leveren. De anti-slip trapmat is gemaakt van sterk polypropyleen, uitgevoerd in fijne bouclé. U kunt rekenen op hoge kwaliteit, terwijl u de zelfklevende Trapmat Imola Antraciet aan de andere kant voor een scherpe prijs kunt aanschaffen. Onze trapmatten zijn goed vochtbestendig en bovendien antistatisch. U kunt naast de Trapmat Imola Antraciet nog 4 andere mooie kleuren bestellen.

Geluidsabsorberende trapmatten

U kiest met de Trapmat Imola Antraciet voor onze geluidsabsorberende trapmatten. Dit betekent dat de trapmatten het geluid dat vrijkomt absorberen, zodat u daar in de rest van de kamer of op een andere verdieping minder last van heeft. Daarnaast zit er een geluiddempende werking in het materiaal, waardoor de trapmatten sowieso al voorkomen dat er teveel geluid vrijkomt. De Trapmat Imola Antraciet draagt daarmee bij aan het leefcomfort van zowel u als de anderen.

Antraciet trapmat

U kiest met de Trapmat Imola Antraciet voor een mooie antraciete kleur. Het gaat om donkergrijs, tegen het zwarte aan. Dat betekent dat u de trapmatten in deze kleur kunt inpassen binnen zowel moderne als meer klassieke interieurs, u kunt er verschillende kanten mee op. Dankzij de anti-slip werking van de Trapmat Imola Antraciet kunt u veilig de trap op en af, ook wanneer u al wat ouder bent en het evenwicht u wel eens in de steek dreigt te laten.

Online trapmat bestellen

U kunt de Trapmat Imola Antraciet eenvoudig online bestellen, net als de andere trapmatten die er beschikbaar zijn. Wij gaan direct met uw bestelling aan de slag.

 

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 55 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat 17 x 55 cm
Kleurgroep Zwart/grijs
Materiaaldetails Voorzien van anti-slip rug, zelfklevend.
Materiaal Nee
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...