•  06-85750203
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binnen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Imola Ivory 25 x 65 cm

Trapmat Imola Ivory 25 x 65 cm

€ 6,99

Ivory anti-slip trapmatten in fijne bouclé. Zelfklevend en vervaardigd van het zeer sterke polypropyleen. Goed vochtbestendig en antistatisch. Biedt een goede grip op de trap. Verkrijgbaar in 5 kleurvariaties.


Bekijk alle kleuren van trapmat Imola.€ 6,99
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

 Trapmat Imola Ivory

De Trapmat Imola Ivory is goed van kwaliteit en heeft een mooie lichte ivoren kleur. Het gaat om een anti-slip mat, gemaakt van fijn bouclé. De hoge kwaliteit gaat goed samen met een aantal functionele eigenschappen. Onze trapmatten zijn standaard antistatisch uitgevoerd en voorzien van een handige anti-slip afwerking. Bovendien zijn ze goed bestand tegen vocht en helpen ze geluid te dempen en absorberen. De halve maantjes zoals de Trapmat Imola Ivory helpen het wooncomfort daarmee sterk te verhogen.

Geluiddempende trapmatten

U maakt met onze Trapmat Imola Ivory gebruik van geluiddempende trapmatten. De materialen helpen de hoeveelheid geluid die er vrijkomt te dempen, zodat anderen in de kamer of op een andere verdieping daar minder last van hebben. Daarnaast gaat er een geluidsabsorberende werking van de trapmatten uit. Dit betekent dat het geluid dat er vrijkomt grotendeels wordt geabsorbeerd, zodat u haast fluisterstil de trap op en af kunt gaan.

 Ivoren trapmat

De Trapmat Imola Ivory heeft een mooie ivoren kleur. Het is een lichte kleur die goed aansluit bij zowel moderne als klassieke interieurs. U kunt er verschillende kanten mee op. De trapmatten zijn goed van kwaliteit en zorgen er op duurzame wijze voor dat ze hun kleur lang behouden. Naast Trapmat Imola Ivory heeft u de keuze uit 4 andere verschillende kleuren, die u tevens eenvoudig online kunt bestellen. De trapmatten zijn standaard voorzien van een anti-slip werking, zodat u de trap veilig op en af kunt gaan.

Goedkope trapmatten

We berekenen scherpe prijzen voor onze trapmatten, u kunt bijvoorbeeld heel goedkoop de Trapmat Imola Ivory bestellen. U heeft de keuze uit twee verschillende formaten, afhankelijk van het type trap en het formaat daarvan. We leveren de trapmatten standaard met een 3cm liprand, die u kunt gebruiken om de halve maantjes te bevestigen. Uiteraard gaan we direct met uw bestelling aan de slag zodra u die plaatst. We zorgen er op die manier voor dat u de Trapmat Imola Ivory trapmatten zo snel mogelijk van ons ontvangt en u daar thuis direct mee aan de slag kunt op de trap.

Bekijk alle kleuren van trapmat Imola.


Aanvullende Informatie
Variant Id 25 x 65 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat grote maat
Kleurgroep Wit naturel
Materiaaldetails Voorzien van anti-slip rug, zelfklevend.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...