•  06-84128124
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Imola Purple 25 x 65 cm

Trapmat Imola Purple 25 x 65 cm

€ 6,99

Purple anti-slip trapmatten in fijne bouclé. Zelfklevend en vervaardigd van het zeer sterke polypropyleen. Goed vochtbestendig en antistatisch. Biedt een goede grip op de trap. Verkrijgbaar in 5 kleurvariaties.


Bekijk alle kleuren van trapmat Imola.€ 6,99
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

 Trapmat Imola Purple

De Trapmat Imola Purple is goed van kwaliteit. De trapmatten zijn uitgevoerd in sterk polypropyleen, in een fijne bouclé. Daarnaast zijn de trapmatten standaard voorzien van een anti-slip werking en zijn ze antistatisch. Dat betekent dat u voldoende grip heeft en er geen vuil of stof op blijft liggen. U heeft naast de Trapmat Imola Purple de keuze uit 4 andere kleuren, die u kunt inpassen binnen zowel een modern als een meer klassiek interieur.

Trapmatten voor intensief wonen

De trapmatten zijn goed geschikt voor intensief wonen. De materialen zijn goed van kwaliteit en dankzij de duurzame afwerking kunt u rekenen op een lange levensduur van de mooie kleur. De Trapmat Imola Purple heeft een mooie paarse kleur die op een stijlvolle wijze bijdraagt aan de uitstraling van uw trap, zonder dat dit aan de andere kant teveel aandacht zal vragen. U kunt intensief gebruik maken van de trapmatten, de halve maantjes blijven goed van kwaliteit en dragen sterk bij aan het wooncomfort.

Paarse trapmat

U kiest met de Trapmat Imola Purple voor onze paarse trapmatten, er zijn zoals aangegeven daarnaast nog enkele andere kleuren beschikbaar. De trapmatten bezitten in alle gevallen een aantal functionele eigenschappen, ze werken bijvoorbeeld zowel geluiddempend als geluidsabsorberend. Dat betekent dat de trapmatten voorkomen dat er teveel geluid vrijkomt bij het op- en afgaan van de trap. Bovendien absorberen ze een deel van het geluid dat er vrijkomt. Dat betekent dat u met de Trapmat Imola Purple kunt voorkomen dat anderen er last van hebben wanneer u de trap op- of afgaat.

Trapmatten in twee maten

De trapmatten zijn beschikbaar in twee verschillende maten, zowel de Trapmat Imola Purple als de andere kleuren. Het grote formaat is geschikt voor rechte trappen, het kleinere formaat kunt u in alle andere gevallen gebruiken. We leveren de trapmatten standaard met een 3cm liprand, die u kunt gebruiken om de trapmatten stevig te bevestigen en ook de voorzijde van de trede te bedekken. Uiteraard kunt u de halve maantjes voor de trap eenvoudig online bestellen. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag, zodat u de Trapmat Imola Purple zo snel mogelijk in huis heeft en u daar direct mee aan de slag kunt.

Bekijk alle kleuren van trapmat Imola.


Aanvullende Informatie
Variant Id 25 x 65 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat grote maat
Kleurgroep Blauw/paars
Materiaaldetails Voorzien van anti-slip rug, zelfklevend.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...