•  06-85750203
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binnen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Imola Red 25 x 65 cm

Trapmat Imola Red 25 x 65 cm

€ 6,99

Rode anti-slip trapmatten in fijne bouclé. Zelfklevend en vervaardigd van het zeer sterke polypropyleen. Goed vochtbestendig en antistatisch. Biedt een goede grip op de trap. Verkrijgbaar in 5 kleurvariaties.


Bekijk alle kleuren van trapmat Imola.€ 6,99
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Imola Red

De Trapmat Imola Red is uitgevoerd in fijne bouclé, voor een hoge kwaliteit trapmat waar u op duurzame wijze gebruik van kunt maken. De trapmat is zelfklevend uitstekend bestand tegen vocht. Bovendien gaat het om een anti-statisch materiaal, zodat de trapmatten de veiligheid eenvoudig helpen te vergroten. U kunt rekenen op een goede grip, naast de Trapmat Imola Red zijn er nog 4 andere kleuren beschikbaar.

Antistatische trapmatten

U maakt met de Trapmat Imola Red gebruik van onze antistatische trapmatten. Dat betekent dat u zo min mogelijk last heeft van stof en ander vuil, de trapmat blijft goed schoon en draagt daarmee automatisch bij aan de veiligheid. Ook de anti-slip werking draagt hier op een belangrijke wijze aan bij, we zorgen er met onze trapmatten graag voor dat u zonder problemen de trap op en af kunt gaan. U kunt de halve maantjes in twee maten bestellen, altijd in combinatie met een 3cm liprand om deze aan te kunnen brengen.

 Rode trapmat

U maakt met de Trapmat Imola Red gebruik van een rood exemplaar, een kleur die past binnen een groot aantal verschillende interieurs. Maakt u gebruik van veelal klassieke kleuren of wilt u er juist voor zorgen dat er een modern interieur ontstaat? Dankzij de mooie rode kleur van de Trapmat Imola Red kunt u er in de beide gevallen gebruik van maken.

Zelfklevende trapmat

Het gaat om zelfklevende trapmatten, waardoor u de Trapmat Imola Red gemakkelijk zelf kunt aanbrengen. U zorgt op die manier voor een nette afwerking van de trap, die bovendien bijdraagt aan de bescherming van de materialen en uw eigen veiligheid op de trap. U kunt de Trapmat Imola Red online bestellen, wij gaan er direct voor u mee aan de slag. 

Bekijk alle kleuren van trapmat Imola.


Aanvullende Informatie
Variant Id 25 x 65 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat grote maat
Kleurgroep Rood/terra
Materiaaldetails Voorzien van anti-slip rug, zelfklevend.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...