•  06-85750203
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binnen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Palermo Bordeaux 17 x 56 cm

Trapmat Palermo Bordeaux 17 x 56 cm

€ 9,95

Anti-slip trapmattenMooi afgewerkte trapmat in warm bordeaux, van een uitstekende kwaliteit. Voorzien van fraai gefestonneerde randafwerking, hoekprofiel en anti-slip rug. Heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten. Verkrijgbaar in 2 maten, waarvan de grootste maat is bestemd voor rechte trappen zonder bocht.


Deze aantrekkelijke, gemêleerde trapmatten geven uw trap een luxe uitstraling en zijn eenvoudig zelf te monteren. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Klik hier om per kleur een bestelling te kunnen doen.€ 9,95
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Zelfklevende trapmatten

Trapmat Palermo Bordeax

De Trapmat Palermo Bordeax kopen? Het is een luxe keuze voor op de trap, om die op een mooie manier af te werken. In hoge kwaliteit en netjes gefestonneerd, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Bovendien is het maantje voorzien van een hoekprofiel en een anti-slip afwerking op de rug. Dat voorkomt uitglijden, om de trap veilig op en af te kunnen gaan. Nu en in de toekomst, want het helpt zowel kinderen als ouderen om niet te vallen.

Mooi afgewerkt van hoge kwaliteit

De Trapmat Palermo Bordeax is op een nette manier afgewerkt en draagt op die manier bij aan de afwerking van de trap. Dankzij het gebruik van hoge kwaliteit materialen en dankzij de diepe rode kleur. Die op een mooie manier samenkomen in de afwerking.

U kunt de matten voor op de trap gewoon zelf aanbrengen, want die zijn zelfklevend. Het is voldoende om de matten op de juiste plek te leggen en stevig aan te drukken, om die op een slijtvaste manier te bevestigen.

Trapmat met gefestonneerde afwerking

De Trapmat Palermo Bordeax heeft een gefestonneerde afwerking en zorgt er daarmee voor dat er een luxe uitstraling ontstaat. Dankzij de rand om het geheel, verkrijgbaar in twee verschillende maten. In een kleinere maat voor trappen met een bocht. Of in een grotere maat voor volledig rechte trappen. En in de beide gevallen met een 3cm liprand. Die zorgt ervoor dat u ook de voorkant van de treden op een mooie manier in het rood kunt afwerken. Net als in andere kleuren, door gebruik te maken van de andere trapmatten die er beschikbaar zijn.

Palermo Bordeax trapmat kopen

Deze Trapmat Palermo Bordeax kopen en die online bestellen? Wij maken het u graag gemakkelijk. Het is voldoende om aan te geven hoeveel stuks u wilt ontvangen van het grote of het kleine formaat. Dat kan al vanaf 10 stuks, waarvoor we een scherpe prijs berekenen. Wij gaan er mee aan de slag en maken de verzending in orde. Zodat u er vervolgens vlot mee aan de slag kunt op de trap bij u thuis of op de zaak.

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 56 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat kleine maat
Kleurgroep Rood/terra
Materiaaldetails 100% Polyamide, totaalgewicht ca. 2000 gr/m2. Voorzien van anti-slip rug.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Goed
Brandbestendig Goed
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...