•  06-84128124
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 35,-
  • Vaak binen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Relax Granite 17 x 56 cm

Trapmat Relax Granite 17 x 56 cm

€ 6,99

Een stijlvolle antislip trapmat in gemêleerd grijs met een mooie randafwerking. Trapmat Relax is slijtvast, zelfklevend en biedt bescherming tegen uitglijden op de trap. De trapmatten zijn goed vochtbestendig en antistatisch.


U kunt deze trapmaantjes bestellen in 2 maten: 17x56 cm (voor normale trappen met bocht) of 25x65 cm (voor rechte trappen zonder bocht). Trapmattenset Relax is er in 6 kleurvariaties.


Klik hier om deze trapmat in een andere kleur te bestellen.

€ 6,99
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Relax Granite

De Trapmat Relax Granite is een stijlvolle keuze, zowel dankzij de mooie kleur als op basis van het hoogwaardige materiaal. Met een aantal fijne eigenschappen, die er samen voor zorgen dat u kiest voor niets minder dan de beste kwaliteit.

U kunt bijvoorbeeld rekenen op een slijtvaste trapmat, waardoor u daar door de jaren heen zo min mogelijk omkijken naar heeft. U kunt de matten intensief gebruiken, waardoor ze ook zakelijk of bij een groot gezin goed geschikt zijn.

Slijtvaste trapmatten

U maakt met dit trapmaantje gebruik van een uitermate slijtvast model. Dat betekent dat de kwaliteit van de Trapmat Relax Granite goed behouden blijft, zelfs als u daar al langere tijd gebruik van maakt. En zelfs als u dat intensief doet, bijvoorbeeld met meerdere kinderen of in een zakelijke omgeving.

U kunt rekenen op goede kwaliteit, beschikbaar in twee verschillende maten. In een kleiner formaat voor trappen met een bocht en in een grotere maat voor rechte trappen. In de beide gevallen van dezelfde hoge kwaliteit, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Zelfklevend en anti-slip

Verder zijn de trapmatten voorzien van een aantal andere prettige eigenschappen. Het gaat bijvoorbeeld om een zelfklevende onderkant, zodat u de Trapmat Relax Granite op een gemakkelijke manier op de trap aan kunt brengen. En de anti-slip afwerking zorgt ervoor dat de mat niet kan gaan schuiven. Een veilige keuze op de trap, zodat ook kinderen en ouderen daar net als u zonder problemen gebruik van kunnen maken.

Trapmat Relax Granite kopen

Meer weten over de Trapmat Relax Granite of zijn dit de trapmaantjes die u graag wilt kopen? Dat kunt u meteen online doen. Wij gaan er vanuit onze eigen voorraad mee aan de slag, zodat we de verzending naar uw adres in orde kunnen maken. U heeft de matten voor op de trap dan snel in huis. De ideale keuze voor mooie trapmaantjes, waarmee u de trap netjes kunt bekleden en waarmee u automatisch kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 56 cm
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Formaat kleine maat
Kleurgroep Bruin/beige, Zwart/grijs
Materiaaldetails 100% Polypropyleen. Totalgewicht ca. 2000gr/m2. Antislip rug, hoekprofiel, gefestoneerde randen.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Ja
Bezig met laden...