•  App ons
  • Gratis verzending binnen 24 uur*
  • Trapmatten al vanaf € 1.49
  • Grootste assortiment van Nederland!
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Velours Rood 18 x 56 cm

Trapmat Velours Rood 18 x 56 cm

€ 8,99

€ 6,99

Voor een warme, comfortabele uitstraling van uw trap zijn trapmatten uitermate geschikt. Onze trapmatten zijn vervaardigd van zeer sterk slijtvast materiaal, geluiddempend en zacht aan de voeten. De trapmatten zijn voorzien van een gefestoneerde rand, zelfklevend tape, hebben goede antislip eigenschappen en beschermen uw trap tegen beschadigingen. De afmeting is exclusief omslagranden (ca. 3 cm).


Wij adviseren u om tenminste 1 trapmat extra (als reserve) te bestellen.

- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Velours Rood

Wilt u de Trapmat Velours Rood bestellen, bijvoorbeeld omdat de rode kleur mooi aansluit bij de rest van het interieur? Heeft u ook een rode mat liggen, of gebruikt u boven vloerbedekking die hier mooi mee combineert? U kunt de Trapmat Velours Rood eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres. De trapmat is voorzien van een handige hoekstrip en is antistatisch. Dit betekent dat u hier eenvoudig gebruik van kunt maken, terwijl de Trapmat Velours Rood zich daarnaast bijvoorbeeld gemakkelijk schoon laat houden.

Trapmat met hoekstrip en zelfklevend karakter

De Trapmat Velours Rood is voorzien van een handige hoekstrip. Dit zorgt ervoor dat u de trapmat gemakkelijk aan kunt brengen op de trap. U kunt er op die manier voor zorgen dat de traptreden niet langer zo glad zijn, in plaats daarvan zorgt u met het antislip materiaal voor een veilige omgeving. De Trapmat Velours Rood heeft aan de onderkant een zelfklevend materiaal zitten. Dit betekent dat u de trapmat als het ware op de trap kunt plakken, u zal merken dat deze direct goed vast zit en voorkomt dat u op de trap nog langer uit kunt glijden.

Stevig gefestonneerde rand en antistatisch

Daarnaast is de Trapmat Velours Rood voorzien van een stevig gefestonneerde rand. Dit zorgt voor een nette uitstraling van de trapmat, daarnaast zorgt het ervoor dat deze aan de zijkanten niet kan gaan rafelen. Dankzij de antistatische afwerking van het materiaal zal u op de Trapmat Velours Rood zo min mogelijk last hebben van stof en vuil. In plaats daarvan is het heel eenvoudig om de trapmat goed schoon te houden en ervoor te zorgen dat de trap als geheel z’n mooie uitstraling kan behouden.

Geluiddempende Trapmat Velours Rood bestellen

Bovendien werkt de Trapmat Velours Rood zowel geluidsabsorberend als geluiddempend. Loopt er regelmatig iemand naar boven of naar beneden en kunt u dat normaal gesproken duidelijk horen? Hier is niet langer sprake van, de trapmat zorgt ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van het geluid, waardoor u bijvoorbeeld goed door kunt blijven werken. Uiteraard kunt u de Trapmat Velours Rood eenvoudig online bestellen. Doet u dat op werkdagen voor 17:00 uur? Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling, zodat u hier morgen al gebruik van kunt maken. U kunt online eenvoudig aangeven hoeveel trapmatten u wenst te ontvangen.

Aanvullende Informatie
Variant Id 18 x 56 cm
Indicatie levertijd Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis!
Formaat 18 x 56 cm
Kleurgroep Rood/terra
Materiaaldetails Voorzien van hoekstrip, zelfklevend en voorzien van stevige festonneerde rand
Materiaal Velours
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Nee
Bezig met laden...