•  06-85750203
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binnen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat London Antraciet 17 x 56 cm

Trapmat London Antraciet 17 x 56 cm

€ 1,79

€ 1,39

Deze trapmatten hebben een afmeting van 17 x 56 cm en
zijn (indien nodig) zelf op maat te knippen.

€ 1,79

€ 1,39

- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat London Antraciet

Wilt u de Trapmat London Antraciet bestellen? Het is een voordelige trapmat, met een afmeting van 17 x 56 centimeter. Indien gewenst heeft u de mogelijkheid om deze zelf op maat te knippen, zodat u er op de trap uitstekend gebruik van kunt maken. U zorgt met de Trapmat London Antraciet onder andere voor een goede grip op de trap. De trapmaantjes zorgen voor een sterke en stroeve ondergrond, waardoor u het risico op uitglijden tot het minimum kunt beperken. Daarnaast is de Trapmat London Antraciet gewoon zelfklevend, waardoor u deze heel eenvoudig op de traptreden aan kunt brengen.

Lakwerk beschermen met tapijt

Heeft u het lakwerk op de trap onlangs opnieuw aangebracht en wilt u dit zo lang mogelijk mooi houden, of wilt u er op de trap voor zorgen dat u een zachte ondergrond kunt betreden? Het is in de beide gevallen verstandig om gebruik te maken van de Trapmat London Antraciet. U zorgt er daarmee voor dat u een goede kwaliteit tapijt op de traptreden kunt plaatsen, waarmee u voorkomt dat er beschadigingen aan het lakwerk zullen ontstaan.

Strak uiterlijk voor uw trap met trapmaantjes

U zorgt met de Trapmat London Antraciet voor een strak uiterlijk, u kunt de trap op een nette manier afwerken. Daarnaast is het materiaal geluiddempend en geluidsabsorberend. Verder kunt u rekenen op een materiaal dat goed geschikt is voor intensief wonen, ook wanneer u er met meerdere mensen gebruik van maakt zal er niet snel slijtage optreden. Wilt u de trap een nieuw uiterlijk geven met de Trapmat London Antraciet, of ervoor zorgen dat u voordelig trapmaantjes kunt bestellen? U maakt hiermee een uitstekende keuze, de zwart-grijze kleur sluit goed aan bij zowel de klassieke als de meer moderne interieurs waar u gebruik van kunt maken.

Online Trapmat London Antraciet bestellen

Wilt u de Trapmat London Antraciet bestellen? U kunt dit eenvoudig online doen, u hoeft daar de deur niet langer voor uit. U kunt online aangeven hoeveel van de trapmatten u wenst te ontvangen, u dient er minimaal 1 te bestellen. Wilt u de beide trappen thuis bekleden? Geef aan welk aantal u van ons wenst te ontvangen, wij gaan direct aan de slag met uw order. Bestelt u de Trapmat London Antraciet vandaag voor 17:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat u er morgen de beschikking over heeft om deze zelf te gaan plaatsen. 

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 56 cm
Indicatie levertijd Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis!
Formaat kleine maat
Kleurgroep Zwart/grijs
Materiaaldetails Zelfklevend.
Materiaal Naaldvilt
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Nee
Bezig met laden...