•  App ons
  • Gratis verzending binnen 24 uur*
  • Trapmatten al vanaf € 1.49
  • Grootste assortiment van Nederland!
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

BLOG

Trappen en kinderen zijn vaak geen goede combinatie. Kinderen zijn soms onvoorspelbaar en kunnen spontaan de trap op rennen. Vooral houten traptreden kunnen snel glad en onveilig worden. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen om uw trap veilig te maken voor kinderen.

Continue Reading

De uitzonderlijk hoge kwaliteit van Tretford trapmatten maakt deze luxe trapbekleding onderscheidend in de markt. Voor diegenen die op zoek zijn naar een bijzondere, luxe manier van verfraaiing van de trap, heeft Tretford een prachtige collectie in de markt gebracht: de Mongolië Serie.

Continue Reading


U wilt graag uw trap bekleden, maar heeft nog geen idee hoe en waarmee? Waarom kiest u er niet voor om van uw trap een decoratieve blikvanger te maken? Bijvoorbeeld met onze aluminium trapmatten, uitermate geschikt voor de bekleding van uw trap! 

Continue Reading


Je bent uitgekeken op die zwaar beschadigde trap: de vloerbedekking is kaal of bij een houten trap is het loopvlak afgesleten. Je kunt ervoor kiezen de trap te verven, maar door trapmaantjes te kopen sla je twee vliegen in één klap. Het traplopen geeft minder geluid en de trap ziet er weer als nieuw uit. De hele trap bekleden is een dure aangelegenheid, dus waarom geen trapmaantjes kopen? Je bespaart een heleboel geld: het materiaal van de vloerbedekking voor de trap én het leggen van de trapbekleding. Dit is een arbeidsintensief karwei en daar betaal je voor. Trapmaantjes kun je eenvoudig zelf leggen. 

Continue Reading


Trapmatjes (ook wel trapmaantjes genoemd) zijn halve maantjes die je op een niet-gestoffeeerde trap vastmaakt. Je doet dit omdat je het mooi vindt, maar ook om het geluid dat je maakt als je de trap oploopt, wat te dempen. Het kan namelijk irritant zijn voor je naaste buren of buren die onder je wonen, wanneer je op een kale houten trap telkens heen en weer loopt. Een trapmatje erop en een heleboel narigheid kan worden voorkomen. Het ziet er bovendien ook nog ‘ns leuk uit, zo’n trapmatje op je trap.

Continue Reading


Naast een MOOIE trap is het hebben van een VEILIGE trap minstens even belangrijk. Het uitglijden op een gladde trap is een veel voorkomende oorzaak van huiselijke ongelukken. Hoog tijd om hier dus iets aan te doen! Zorg voor een veilige trap met antislip.

 

Continue Reading

Er zijn zeer veel verschillende methoden om uw trap te bekleden. Denkt u dan aan het bekleden met tapijt, het bekleden met hout of de luxere variant het bekleden van uw trap met siergrind. Toch is de meest gebruikte manier voor het bekleden van de trap het gebruik van vloerbedekking. Maar waarom kiezen zoveel mensen voor vloerbedekking op hun trap?

Continue Reading
Bezig met laden...