Rubber Trapmatten

 

Duurzame en robuuste rubber trapmatten geven uw trap een compleet nieuwe look en bieden u vele voordelen. U voorkomt beschadigingen aan de trap en zorgt hiermee voor een nette en moderne afwerking. De rubber trapmatten kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Kies de trapmat die u wilt en geef uw ruimte een robuuste uitstraling.

  • Gratis verzending vanaf € 30.-
  • Rubber trapmatten al v.a. € 4.99
  • Veilig betalen via o.a. PayPal

Ons assortiment rubber trapmatten

Toont alle 3 resultaten

RUBBEREN TRAPMATTEN
Rubber is van nature stroef. Daarnaast zorgt het noppenprofiel (dat bij onze rubberen trapmat het gehele oppervlak beslaat) ervoor dat de kans op uitglijden nihil is. Rubberen trapmatten werken geluiddempend en zijn zeer duurzaam. Verder profiteert u met trapmatten van rubber van:

  • Een sterke antislipwerking
  • Zeer simpele montage

 
Trappen van rubber voor binnen en buiten
Het grote voordeel van rubberen trapmatten is dat u ze voor binnen én buiten kunt gebruiken. Rubber is namelijk bestand tegen weersinvloeden en kan daarom ook prima op een trap buiten geplaatst worden. Daarbij zorgen rubberen trapmatten er bij regen voor dat de trap veel minder glad wordt en de kunststof blijft tot wel jaren goed. Binnen zorgen rubberen trapmatten voor minder geluid bij het op- en aflopen van de trap.

 
De duurzame keuze
Rubber is zeer eenvoudig te recyclen. Daarom is een rubberen trapmat een duurzame keuze voor trapbedekking. Ook kunnen we garanderen dat deze trapmatten jaren goed blijven.

 
Rubberen trapmatten: ook geschikt voor huisdieren
Heeft u bijvoorbeeld katten thuis en merkt(e) u dat sisal trapmatten vaak voor de nagels worden gebruikt? Dan zijn rubberen trapmatten een heel fijn alternatief. We hebben namelijk gemerkt dat rubber niet hetzelfde effect heeft op katten als sisal. Dat betekent dat ze uw trapbekleding met rust laten en dat u nog langer kunt genieten van mooie trapmatten.

 
Het aanbrengen van een rubberen trapmat
Rubberen trapmatten hebben uitstekende antislipeigenschappen en zijn bovendien geluidsisolerend. De bevestiging is makkelijk: gebruik simpelweg het reeds voorgemonteerde zelfklevende tape. Houd er bij het aanbrengen rekening mee dat de ondergrond goed schoon en droog is voor u de trapmatten plaatst. Ook raden we aan om de ondergrond te ontvetten, zodat het tape goed blijft plakken.

 
Een rubberen trapmat reinigen
Het schoonmaken van een rubberen trapmat is zo gepiept. De trapmat af en toe stofzuigen en met een vochtige doek afnemen is voldoende. Deze trapbekleding is door het gemak waarmee hij schoon te maken is ook erg geschikt voor mensen met bijvoorbeeld huisstofmijtallergie.

Toch op zoek naar een trapmat van een ander materiaal? bekijk al onze trapmatten, zoals aluminum, sisal of stoffen trapmatten.

X