Aluminium trapmatten

 

Een trapmat die ervoor zorgt dat er meer grip is op de trap met behoud van een robuuste uitstraling, dat is een aluminium trapmat. Aluminium trapmatten zijn er in verschillende varianten. Wij hebben trapmatten met een traanplaat motief en een variant met kunststof anti-slipprofiel. Het grootste voordeel van aluminium is dat het duurzaam en slijtvast is.

  • Gratis verzending vanaf € 30.-
  • Aluminium trapmatten al v.a. € 5,50
  • Veilig betalen via o.a. Riverty

Ons assortiment Aluminium trapmatten

Toont alle 6 resultaten

Aluminium trapmatten
Een trapmat die ervoor zorgt dat er meer grip op de trap is met behoud van een robuust uiterlijk. Dat is een aluminium trapmat.

Aluminium trapmatten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. We hebben trapmatten met een traanplaatmotief en een variant met een kunststof antislipprofiel. Het grootste voordeel van aluminium is dat het duurzaam en slijtvast is.

De montage van een aluminium trapmat 
De aluminium trapmatten zijn te bevestigen met bevestigingsschroeven. Er hoeft dus geen gebruik gemaakt te worden van lijm. De trapmatten zijn te bevestigen op zowel rechte als ronde trappen.

Het onderhoud van een trapmat
Aluminium heeft weinig onderhoud nodig. Wilt u de trapmatten toch reinigen? Houd er bij het kiezen van uw schoonmaakmiddelen rekening mee dat er geen gebruik wordt gemaakt van schurende materialen. Dit kan het aluminium aantasten.

Toch op zoek naar een trapmat van een ander materiaal? Bekijk al onze trapmatten, zoals trapmatten van rubbersisal  of stof.

Aluminium traptreden gratis in huis
Standaard leveren wij de aluminium trapmat inclusief schroeven, zodat u de traptreden direct kunt monteren. Wij bezorgen de aluminium traptreden gratis binnen Nederland. Wilt u de traptreden buiten Nederland laten bezorgen, dan rekenen wij € 6,95 extra verzendkosten.

- Aluminium treden vanaf € 5,50
- Gratis bezorging in Nederland vanaf € 30,-
- Trapmat aluminium binnen 24 uur verzonden


Heeft u vragen over het bevestigen van uw aluminium traptreden?
Vraag het ons direct via
WhatsApp of Stuur ons een e-mail .

X