30 %
Trapmat London Antraciet 17 x 55 cm

1.39 1.99

Deze stoffen trapmat die u zelf op maat kunt bijsnijden zorgt niet alleen voor warme voeten maar verkleint ook het risico op uitglijden. Deze trapmat zorgt bovendien voor geluidsdemping  én beschermd uw trap tegen slijtage.

Wij adviseren u om tenminste 1 trapmat extra (als reserve) te bestellen.

Op voorraad

Beschrijving

Trapmat London Antraciet

Wilt u de Trapmat London Antraciet bestellen? Het is een voordelige trapmat, met een afmeting van 17 x 55 centimeter. Indien gewenst heeft u de mogelijkheid om deze zelf op maat te knippen, zodat u er op de trap uitstekend gebruik van kunt maken. U zorgt met de Trapmat London Antraciet onder andere voor een goede grip op de trap. De trapmaantjes zorgen voor een sterke en stroeve ondergrond, waardoor u het risico op uitglijden tot het minimum kunt beperken. Daarnaast is de Trapmat London Antraciet gewoon zelfklevend, waardoor u deze heel eenvoudig op de traptreden aan kunt brengen.

Lakwerk beschermen met tapijt

Heeft u het lakwerk op de trap onlangs opnieuw aangebracht en wilt u dit zo lang mogelijk mooi houden, of wilt u er op de trap voor zorgen dat u een zachte ondergrond kunt betreden? Het is in de beide gevallen verstandig om gebruik te maken van de Trapmat London Antraciet. U zorgt er daarmee voor dat u een goede kwaliteit tapijt op de traptreden kunt plaatsen, waarmee u voorkomt dat er beschadigingen aan het lakwerk zullen ontstaan.

Strak uiterlijk voor uw trap met trapmaantjes

U zorgt met de Trapmat London Antraciet voor een strak uiterlijk, u kunt de trap op een nette manier afwerken. Daarnaast is het materiaal geluiddempend en voelt het zacht aan! Verder kunt u rekenen op een materiaal dat goed geschikt is voor intensief wonen, ook wanneer u er met meerdere mensen gebruik van maakt zal er niet snel slijtage optreden. Wilt u de trap een nieuw uiterlijk geven met de Trapmat London Antraciet, of ervoor zorgen dat u voordelig trapmaantjes kunt bestellen? U maakt hiermee een uitstekende keuze, de zwart-grijze kleur sluit goed aan bij zowel de klassieke als de meer moderne interieurs waar u gebruik van kunt maken.

Online Trapmat London Antraciet bestellen

Wilt u de Trapmat London Antraciet bestellen? U kunt dit eenvoudig online doen, u hoeft daar de deur niet langer voor uit. U kunt online aangeven hoeveel van de trapmatten u wenst te ontvangen, u dient er minimaal 1 te bestellen. Wilt u de beide trappen thuis bekleden? Geef aan welk aantal u van ons wenst te ontvangen, wij gaan direct aan de slag met uw order. Bestelt u de Trapmat London Antraciet vandaag voor 17:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat u er morgen de beschikking over heeft om deze zelf te gaan plaatsen.

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Afwerking

Zonder afgewerkte rand

Maat

17 X 55 CM

EAN

Kleur

Antraciet

Merk

Trapmatten-online

Vorm

halfrond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trapmat London Antraciet 17 x 55 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE PRODUCTEN

Andere suggesties…