Trapmat Sisal Natural 17 x 56 cm

9.49

Voor een warme, comfortabele uitstraling van uw trap zijn trapmatten uitermate geschikt. Onze trapmatten zijn vervaardigd van zeer sterk slijtvast materiaal, geluiddempend en zacht aan de voeten. De trapmatten zijn voorzien van een gefestoneerde rand, zelfklevend tape, hebben goede antislip eigenschappen en beschermen uw trap tegen beschadigingen. De afmeting is exclusief omslagranden (ca. 3 cm).

Wij adviseren u om tenminste 1 trapmat extra (als reserve) te bestellen.

 

Op voorraad

Beschrijving

Trapmat Sisal Natural

Heeft u uw oog lagen vallen op de Trapmat Sisal Natural, met een afmeting van 17 x 55 centimeter? Het zijn mooie trapmaantjes, waarmee u het risico op uitglijden op de trap flink kleiner kunt maken. U zorgt er in plaats daarvan voor dat u gebruik kunt maken van een trapmat met aan de onderkant een zelfklevende laag. Deze laag zorgt er bovendien voor dat u de Trapmat Sisal Natural eenvoudig aan kunt brengen, het is voldoende om deze te plaatsen en vervolgens goed aan te drukken.

Trapmat van 100% natuurlijke sisalvezels

De Trapmat Sisal Natural is gemaakt van 100% natuurlijke sisalvezels, waardoor u kunt rekenen op een zeer ecologisch verantwoorde toepassing. Het materiaal is van zichzelf zeer sterk en werkt onder andere geluiddempend. Dit betekent dat u er eenvoudig voor kunt zorgen dat u minder last zal hebben van anderen die over de trap omhoog of omlaag lopen. Daarnaast heeft het materiaal een vuilwerende werking, waardoor het onderhoud van de Trapmat Sisal Natural weinig voorstelt. Dankzij de kleefstrips aan de achterzijde kunt u de trapmaantjes eenvoudig aanbrengen. De afgeronde hoeken en de doorgestikte rand zorgen voor een nette uitstraling van de traptreden, die goed aansluiten bij de rest van uw interieur.

Onderhoud van uw Trapmat Sisal Natural

Het onderhoud van uw Trapmat Sisal Natural zit op een heel eenvoudige manier in elkaar, u zal daar weinig tijd in hoeven te steken. Het is in principe voldoende om de trap regelmatig te stofzuigen. Vuil zal nauwelijks aan het materiaal hechten, een vlek kunt u daardoor verwijderen door een doek in water te drenken. U kunt eventueel gebruik maken van wat (natuur)azijn. Probeert u een vlek te verwijderen uit uw Trapmat Sisal Natural? Zorg er dan voor dat u deze rustig droog dept, probeer wrijven in ieder geval te vermijden.

Online Trapmat Sisal Natural bestellen

U kunt online eenvoudig uw Trapmat Sisal Natural bestellen, wij gaan hier direct mee aan de slag en zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres. Dankzij de handige hoekstrips en de zelfklevende laag aan de onderzijde kunt u hier direct mee aan de slag. Blader online ook door de andere kleuren en trapmatten, of bestel direct de Trapmat Sisal Natural voor het aantal traptreden dat u met dit hoogwaardige materiaal wenst te bekleden.

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Afwerking

Met afgewerkte rand

Kleur

Beige

EAN

Maat

17 X 56 CM

Merk

Hamat

Vorm

halfrond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trapmat Sisal Natural 17 x 56 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE PRODUCTEN

Andere suggesties…