•  06-84128124
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmatten

 

José uit Amstelveen
Ons nieuwbouwhuis, dat sinds 2 maanden is opgeleverd, hebben we helemaal naar eigen ontwerp kunnen laten bouwen. Eyecatcher in de woonkamer is een supermoderne, houten trap die naar de vide leidt. Bewust hebben we voor een afwijkende trap gekozen, die goed past bij ons strakke interieur. Helaas hadden we nog geen tijd om de trap te bekleden, met als gevolg dat mijn man nu met een gekneusde enkel op de bank zit. 
Uitglijden op een gladde houten trap is geen pretje. Gelukkig hebben we dit probleem op een fraaie wijze kunnen oplossen door de trap te bekleden met mooie antislip trapmatten.  We hadden geen idee hoeveel keus er is in trapmatten. We konden kiezen uit zoveel soorten trapmatten in ongelooflijk veel kleuren en materialen en er bestaan zelfs trapmatten van aluminium!
Uiteindelijk is de trapmat van onze keuze een antracietkleurige trapmatten set geworden, die een goede bescherming biedt tegen uitglijden en beschadiging van onze nieuwe trap.
Margriet uit Utrecht
Sinds onze dochter van 13 haar eigen kamer op zolder heeft, is die ruimte veranderd in één grote roze wolk. Alles is in haar lievelingskleur ingericht, van beddengoed tot vloerkleed en zelfs 1 muur beschilderd in roze schoolbordverf. Om ervoor te zorgen dat ze niet uitglijd op de houten zoldertrap, hebben we daarop hele hippe trapmatten geplaatst, natuurlijk ook in roze! Het was een klusje van niks, want de trapmatten van tegenwoordig zijn zelfklevend. Een hele decoratieve oplossing en vooral onze dochter is superblij met haar nieuwe roze trapmatten!

Ervaringen van gebruikers

anti-slip trapmatten

José uit Amstelveen

"Nooit meer uitglijden door antislip trapmatten"

Ons nieuwbouwhuis, dat sinds 2 maanden is opgeleverd, hebben we helemaal naar eigen ontwerp kunnen laten bouwen. Eyecatcher in de woonkamer is een supermoderne, houten trap die naar de vide leidt. Bewust hebben we voor een afwijkende trap gekozen, die goed past bij ons strakke interieur. Helaas hadden we nog geen tijd om de trap te bekleden, met als gevolg dat mijn man na een uitglijder nu met een gekneusde enkel op de bank zit. 

 

Uitglijden op een gladde houten trap is geen pretje. Gelukkig hebben we dit probleem op een fraaie wijze kunnen oplossen door de trap te bekleden met mooie antislip trapmatten.  We hadden geen idee hoeveel keus er is in trapmatten. We konden kiezen uit zoveel soorten trapmatten, in ongelooflijk veel kleuren en materialen en er bestaan zelfs trapmatten van rubber!

 

Uiteindelijk is de trapmat van onze keuze een antracietkleurige stoffen trapmatten set geworden, die een goede bescherming biedt tegen uitglijden en beschadiging van onze nieuwe trap.

trapmatten

 

op zoek naar roze trapmatten 

 

Chantal uit Utrecht

"Onze dochter is dolbij met haar blauwe trapmatten"

Sinds onze puberdochter van 14 haar eigen kamer op zolder heeft, is die ruimte onherkenbaar veranderd in een in stoere, no-nonsense plek. Alles is in haar lievelingskleur blauw ingericht; van beddengoed tot kledingkast en zelfs 1 muur beschilderd met jeansblauwe kalkverf. Om ervoor te zorgen dat ze niet uitglijd op de houten zoldertrap, hebben we daarop hele hippe trapmatten geplaatst, natuurlijk ook in jeansblauw!


 
Het was een klusje van niks, want de trapmatten van tegenwoordig zijn zelfklevend. Een hele decoratieve oplossing en vooral onze dochter is superblij met haar nieuwe blauwe trapmatten in spijkerbroekkleur!

trapmatten

 

 

 

zelfklevende trapmattenJeroen en Elsa uit Deventer

"We hebben veel geld bespaard met zelfklevende trapmatten"

Mijn vriendin en ik zijn net gaan samenwonen, en al is ons huurhuis klein en moeten we er veel zelf aan opknappen, we zijn er echt content mee. Omdat ons budget beperkt is, hadden we eerst besloten de oude houten trap maar zo te laten. Totdat m'n vriendin ontdekte dat je met zelfklevende trapmatten heel gemakkelijk en voor weinig geld de trap kunt bekleden.

 

Echt handig die trapmatten, het was in een middagje gepiept! Trapbekleding hoeft echt niet duur te zijn en onze oude trap is met een likje verf en stoere trapmatten van aluminium helemaal trendy! 

trapmatten

 

 

Bezig met laden...