Trapmatten Rood

 

Rood een mooie warme uitgesproken kleur voor uw trapmatten, uiteraard niet geschikt voor elk interieur. Onze rode trapmatten geven uw trap een moderne, warme en chique uitstraling. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het assortiment hieronder en koop uw trapmatten eenvoudig online. Rode trapmaantjes zijn niet alleen mooi, maar ze beschermen uw trap ook tegen krassen en andere beschadigingen. Daarnaast verlagen ze de kans op uitglijden. Heeft u vragen over onze rode trapmatten? Neem contact met ons op via telefoone-mail of WhatsApp.

 • Gratis verzending vanaf € 30,-
 • Grijze trapmatten vanaf € 1,95 per stuk
 • Online betalen met iDEAL

Ons assortiment rode trapmatten

Toont alle 12 resultaten

Rode trapmatten kopen
Rode trapmatten kunnen een mooie en opvallende toevoeging zijn aan je trap en interieur. Er zijn verschillende tinten rood beschikbaar, van diep bordeauxrood tot helder rood, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij jouw interieur past. Rode trapmatten kunnen goed werken als accentkleur of juist als contrasterende kleur ten opzichte van de rest van het interieur.

Als je op zoek bent naar rode trapmatten, Ben je bij Trapmatten-online aan het juiste adres, wij verkopen alleen trapmatten van de beste kwaliteit, zodat de trapmatten duurzaam zijn en goed blijven liggen op de treden. Verder is het handig om te kijken naar de afmetingen van de trapmatten en of deze passen bij jouw trap. Voor trappen waar een bocht in zit zijn alleen de kleine trapmatten geschikt van Ca. 17 x 56 cm

Monteren van rode trapmatten
Het monteren van rode trapmatten vrij eenvoudig omdat deze allemaal doormiddel van dubbelzijdig tape worden bevestigd. Toch zijn er echter een aantal stappen die je kunt volgen om de trapmatten op een veilige en stevige manier te monteren:

 1. Verwijder alle oude bekleding en maak de trap grondig schoon en droog.
 2. Meet de treden van de trap en snijd de trapmatten op maat indien nodig.
 3. Verwijder het folie van het dubbelzijdig tapijttape aan op de achterkant van de trapmatten en bevestig deze aan de trap.
 4. Zorg ervoor dat de trapmatten goed aansluiten op de treden.
 5. Druk de trapmatten stevig aan om ervoor te zorgen dat ze goed vastzitten.

Het is belangrijk om deze instructies goed op te volgen bij het monteren van rode trapmatten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de trapmatten goed vastzitten en niet wegglijden om de veiligheid te garanderen.

Rode trapmatten schoonmaken
Om rode trapmatten schoon te maken, kun je het beste de volgende stappen volgen:

 1. Verwijder eerst al het losse vuil en stof van de trapmatten met een stofzuiger of een zachte borstel.
 2. Maak een oplossing van lauw water en een mild schoonmaakmiddel, zoals afwasmiddel of tapijtreiniger.
 3. Breng de oplossing aan op de trapmatten met een zachte borstel of spons en schrob de matten grondig.
 4. Laat de trapmatten goed drogen voor u er weer op gaat lopen.

Als er hardnekkige vlekken zijn, kun je een speciale tapijtreiniger of vlekkenverwijderaar gebruiken die geschikt is voor het materiaal van de trapmatten. Test de reiniger altijd eerst op een onopvallende plek om te zien of er geen verkleuring of beschadiging optreedt.

Als je wilt voorkomen dat de trapmatten snel vies worden, kun je overwegen om een ​​beschermende spray te gebruiken om de matten water- en vuilafstotend te maken.

Rode trapmatten kopen
Als je de juiste gekleurde trapmatten hebt gekozen, bestel ze dan vandaag nog bij Trapmatten-online. We leveren ze binnen twee werkdagen bij jou thuis. Helaas passen de trapmatten niet door de brievenbus, dus het is wel handig om te zorgen dat er iemand thuis is. En bestel je voor € 30,- of meer, dan sturen we ze ook nog eens kosteloos naar je op. Blijken de trapmatten toch niet helemaal lekker te passen, dan kun je ze zonder problemen bij ons retourneren. Als je dit binnen 30 dagen na aankoop doet en ze zijn ongebruikt en in originele staat, krijg je gewoon je geld weer terug. Bij trapmatten-online vind je een groot assortiment trapmatten, zo heb je de keuze uit sisal, rubber, aluminium of stoffen trapmatten

X