Betaling en Verzending

Betaling, Verzending & Retourneren

Grote trapmatten van 25 x 65 cm zijn uitsluitend geschikt voor rechte trappen. Bij twijfel adviseert Trapmatten-online.nl altijd de kleine maten trapmatten te bestellen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bekijk ook onze veelgestelde vragen

Geen verzendkosten voor bestellingen boven € 30,-

Wij willen onze trapmatten graag betaalbaar voor u houden.
Daarom betaalt u bij Trapmatten-online.nl voor bestellingen boven € 30,- geen verzendkosten (bij leveringen binnen Nederland*).

Voor uw bestelling onder € 30,- berekenen wij € 6,95 aan handling- en portokosten.
* Voor bestellingen die buiten Nederland moeten worden geleverd rekenen wij standaard € 6,95 aan bezorgkosten.

Uw trapmatten veilig online kopen

U heeft bij Trapmatten-online.nl een zeer ruime keuze aan betaalmogelijkheden. U kunt o.a. kiezen voor IDEAL, Paypal, Afterpay of Bankcontact.

Ruilen en retourneren

Mocht het zijn dat de trapmatten niet bevallen, bieden wij u de mogelijkheid het artikel binnen 14 dagen te ruilen of te retourneren. De retour kosten zijn altijd voor uw eigen rekening.

Hoe kan ik iets retourneren?

Door een e-mail te sturen naar onze Klantenservice met daarin de reden van retournering. U ontvangt daarna per mail instructies voor het retour sturen.

De retourzending dient voorzien te zijn van een begeleidende brief met uw naam en ordernummer. Het pakket dient deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden. Niet voldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd. Bij retournering stellen wij als eis dat het artikel in originele staat, schoon en in – voor zover redelijkerwijs mogelijk – de originele verpakking bij ons terug dient te komen.

Het aanschafbedrag wordt teruggestort op uw rekening zodra het artikel onbeschadigd en compleet binnen de gestelde termijn weer in ons bezit is.

Voor gedetailleerde informatie over ruilen en retourneren verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.

X