0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapbekleding tips

Trapbekleding Tips

Trapbekleding tips - Trapmatten monteren

Kies de juiste afmetingen

Bestel de juiste trapmat maat

 trapmatten-online.nl - productafmetingen


Grote trapmatten van 25 x 65 cm zijn uitsluitend geschikt voor rechte trappen. Dit formaat trapmat past niet op een trap waarin een bocht of kromming zit. Bij twijfel adviseert Trapmatten Online altijd de kleine maten trapmatten te bestellen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan!


Bekijkt u a.u.b. ook onze pagina VEEL GESTELDE VRAGEN.

Komt u er toch niet uit?
Mail ons uw vraag, wij geven u snel een antwoord op maat.

 


Werkwijze trap bekleden met stoffen trapmaantjes

Voor trapbekleding in de vorm van stoffen trapmatten van tapijtstof of natuurtapijt zoals sisal vindt u hieronder de juiste werkwijze.

 

trapmatten-online.nl STAP 1:


Bepaal eerst de looplijn van de trap; Om dit te bepalen loopt u een aantal keren van beneden naar boven en weer terug, met uw hand op de trapleuning. De denkbeeldige lijn waar u loopt, bepaalt waar het midden van de trapmaantjes zal komen te liggen.

Bij een rechte trap is dit niet zo moeilijk. Bij draaiende trap zult u opmerken dat u in de bochten op het breedste gedeelte van de trap loopt en juist niet in het midden.

trapmatten-online.nl STAP 2:

Daar, waar u uw voet neerzet tijdens het belopen van de trap, legt u een traptrede. Dit doet u trede voor trede, tot alle trapmatten neergelegd zijn. Als ze in een vloeiende lijn liggen en u tevreden bent over de plaats, kunt u ze definitief vastplakken.
Stap 3
Trapmatten vastplakken is heel gemakkelijk door het meegeleverde dubbelzijdig tape. U hoeft slechts 1 potloodstreepje te zetten op de plek waar de nieuwe traptrede komt te liggen en drukt de traptrede daarna goed aan zodat deze niet meer kan verschuiven.
Doe dit trede voor trede en voilà…. een prachtig beklede en goed beschermde trap!

Daar, waar u uw voet neerzet tijdens het belopen van de trap, legt u een trapmaantje. Dit doet u trede voor trede, tot alle trapmatten neergelegd zijn. Als ze in een vloeiende lijn liggen en u tevreden bent over de plaats, kunt u ze definitief vastplakken.


trapmatten-online.nl STAP 3:
 
Traptreden of trapmatten vastplakken is heel gemakkelijk door het meegeleverde dubbelzijdig tape. U hoeft slechts 1 potloodstreepje te zetten op de plek waar het nieuwe trapmaantje komt te liggen en drukt het daarna goed aan zodat deze niet meer kan verschuiven.
Doe dit trede voor trede en voilà…. een prachtig beklede en goed beschermde trap!

 

<< Bekijk alle trapmatten van stof

Bezig met laden...