•  App ons
  • Gratis verzending binnen 24 uur*
  • Trapmatten al vanaf € 1.49
  • Grootste assortiment van Nederland!
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Disclaimer

 

Disclaimer
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Trapmatten Online is het niet toegestaan enig tekst- en/of fotomateriaal uit deze webwinkel op welke manier dan ook te kopiëren, verspreiden of hergebruiken.
Wij besteden onze uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de inhoud van onze webwinkel. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Trapmatten Online alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, partners en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.
De afgebeelde kleuren en texturen in onze trapmatten afbeeldingen kunnen ten gevolge van individuele scherminstellingen, enigszins afwijken van de werkelijkheid. Trapmatten Online draagt geen verantwoordelijkheid tengevolge van mogelijke visuele verschillen.
Alle prijzen zijn inclusief 19% BTW en worden weergegeven onder voorbehoud van mogelijke tussentijdse wijzigingen.
De aan ons opgegeven persoonsgegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

 

Disclaimer

 

Trapmatten-online.nl is eigendom van en uitgegeven door vvwebshops. Alle rechten voorbehouden.

 

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Trapmatten-online.nl is het niet toegestaan enig tekst- en/of fotomateriaal uit deze webwinkel op welke manier dan ook te kopiëren, verspreiden of hergebruiken.

 

Wij besteden onze uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de inhoud van onze webwinkel. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Trapmatten-online.nl alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, partners en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

 

De afgebeelde kleuren en texturen in onze trapmatten afbeeldingen kunnen ten gevolge van individuele scherminstellingen, enigszins afwijken van de werkelijkheid. Trapmatten-online.nl draagt geen verantwoordelijkheid tengevolge van mogelijke visuele verschillen.

 

Alle prijzen zijn per stuk inclusief 21% BTW en worden weergegeven onder voorbehoud van mogelijke tussentijdse wijzigingen.

 

De aan ons opgegeven persoonsgegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. Meer informatie vindt u in onze Privacy Policy.

 

 

Bezig met laden...