•  06-85750203
  • Gratis verzending van trapmatten vanaf € 30,-
  • Vaak binnen 24 uur verstuurd
0

Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

Trapmat Sisal Tweed 17 x 56 cm

Trapmat Sisal Tweed 17 x 56 cm

€ 8,75

Trapmat SISAL - 100% natuurtapijt 
De ideale bekleding voor uw trap: zelfklevend, sterk en geluiddempend.


€ 8,75
- +
  • Avaiability In voorraad
Beschrijving

Trapmat Sisal Tweed

De Trapmat Sisal Tweed is gemaakt van 100% natuurlijke materialen, het vormt daarmee een uitstekende keuze voor bij u op de trap. Zoekt u naar een mogelijkheid om een fraai accent aan te brengen, door middel van trapmaantjes van goede kwaliteit? U maakt hiermee een goede keuze, het is een sterke trapmat die bovendien een vuilwerende afwerking kent. Uiteraard kunt u de Trapmat Sisal Tweed eenvoudig online bestellen, wij gaan hier direct mee aan de slag zodat u er zo snel mogelijk de beschikking over heeft.

Sterke trapmat met vuilwerende afwerking

De Trapmat Sisal Tweed is gemaakt van een zeer sterk materiaal, waardoor u kunt rekenen op een slijtvaste toepassing. Het onderhoud zit eenvoudig in elkaar, het is voldoende om de trap regelmatig te stofzuigen. Is er sprake van een vlek? U kunt een doek in lauw water drenken, om deze eenvoudig te verwijderen. Dep de trapmat altijd lichtjes droog en voorkom wrijven, op die manier kunt u de Trapmat Sisal Tweed zo lang mogelijk mooi houden. Dankzij de vuilwerende werking van het materiaal zal u merken dat het vuil er niet in kan trekken, waardoor het zich gemakkelijk laat verwijderen.

Trapmat om uitglijden te voorkomen

U zorgt er met de Trapmat Sisal Tweed onder andere voor dat u uitglijden kunt voorkomen. Merkt u dat de traptreden glad kunnen zijn en hebben ook anderen daar last van? De Trapmat Sisal Tweed is aan de onderkant voorzien van een handige zelfklevende laag, waardoor u die eenvoudig aan kunt brengen. Het is voldoende om de trapmat op de juiste plaats te leggen en deze goed aan te drukken. Iedere keer dat u er overheen loopt komt de Trapmat Sisal Tweed als het ware beter vast te liggen, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende bescherming tegen uitglijden op de trap.

Online Trapmat Sisal Tweed bestellen

U kunt de Trapmat Sisal Tweed eenvoudig online bestellen, al vanaf 10 stuks. U kunt zelf nagaan hoeveel van de trapmaantjes u nodig heeft voor uw trap(pen), zodat u zorgt voor een nette afwerking van de verschillende treden. Bestelt u de Trapmat Sisal Tweed voor 17:00 uur en op werkdagen? Dan gaan we direct met uw order aan de slag, zodat u er morgen al de beschikking over heeft. Dat betekent dat u er meteen mee aan de slag kunt, om de trap op een nette manier af te werken.

Aanvullende Informatie
Variant Id 17 x 56 cm
Indicatie levertijd Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis!
Formaat kleine maat
Kleurgroep Wit naturel
Materiaaldetails Totaalgewicht 2500 gr/m2. Voorzien van hoekstrips en zelfklevend.
Materiaal Stof
Motief Nee
Vorm Nee
Anti-allergeen Nee
Comfort Nee
Brandbestendig Nee
Geluidsabsorberend Ja
Geluiddempend Ja
Geschikt voor intensief wonen Ja
Slipbestendig Nee
Bezig met laden...