45 %
Trapmat Palermo Brown 17 x 55 cm

5.99 10.99

Voor een warme, comfortabele uitstraling van uw trap zijn trapmatten uitermate geschikt. Onze trapmatten zijn vervaardigd van zeer sterk slijtvast materiaal, geluiddempend en zacht aan de voeten. De trapmatten zijn voorzien van een gefestoneerde rand, zelfklevend tape, hebben goede antislip eigenschappen en beschermen uw trap tegen beschadigingen. De afmeting is exclusief omslagranden (ca. 3 cm).

Wij adviseren u om tenminste 1 trapmat extra (als reserve) te bestellen.

Uitverkocht

Beschrijving

Zelfklevende trapmatten

Trapmat Palermo Brown

De Trapmat Palermo Brown kopen om de trap op een mooie manier af te werken? Een mooie warme kleur, die zorgt voor een geweldige uitstraling van een vooral functioneel onderdeel van de woning. Om naar boven te lopen en weer naar beneden. Zonder uit te glijden, want de maantjes zijn voorzien van een anti-slip rug. Het is op die manier tevens een veilige keuze in huis, naast de andere belangrijke voordelen waar u op kunt rekenen.

Comfortabel en in 2 maten

De Trapmat Palermo Brown is bijvoorbeeld heel comfortabel, dankzij de zachte afwerking op basis van hoge kwaliteit. En ondertussen slijtvast, waardoor het geen probleem is om daar zelfs heel intensief gebruik van te maken. In een zakelijke omgeving of met kinderen, er zullen zich niet snel gebruikssporen voordoen.

De trapmat is beschikbaar in twee verschillende maten. In een grote maat voor rechte trappen en in een kleinere afmeting voor trappen met een bocht. Let daar goed op, zodat de matten netjes op de treden passen. In de beide gevallen met een 3cm liprand, zodat u daar altijd gebruik van kunt maken.

Luxe trapmat

U kiest met een Trapmat Palermo Brown vooral voor een luxe trapmat. Vanwege de gefestonneerde afwerking, de hoge kwaliteit van het materiaal en natuurlijk de heerlijk warme kleur. Het zijn verschillende elementen die op een mooie manier samenkomen in het ontwerp. Om er daarmee voor te zorgen dat u een mooie keuze maakt, voor een afwerking van de trap die u eenvoudig zelf aan kunt brengen. Het is namelijk voldoende om de maantjes op de juiste plaats te leggen en stevig aan te drukken.

Palermo Brown trapmat kopen

Aan de slag met de Trapmat Palermo Brown? U kunt die online kopen, waardoor u daar de deur niet voor uit hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven hoeveel van de modellen u wenst te ontvangen. Wij gaan er vanuit onze eigen voorraad meteen mee aan de slag. Op die manier zorgen we ervoor dat u snel de matten in huis heeft om de trap op een nette manier te bekleden.

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
EAN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trapmat Palermo Brown 17 x 55 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE PRODUCTEN

Andere suggesties…